Ejendomsservice i Brøndby

Vi tilbyder ejendomsservice i Brøndby. Vi laver alt lige fra trappevask og vinduespolering til hækkeklipning. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud omkring ejendomsservice i  Brøndby.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erfaren og kompetent ejendomsservice i Brøndby

Ikke nok med at DAMKIER Service udbyder erhvervsrengøring og kontorrengøring i topkvalitet, tilbyder vi også ejendomsservice, trappevask og vinduespolering. DAMKIER Service klarer alle rengøringsoplevelser, og vi gør alt for, at kunden føler sig hørt. Vi ønsker altid at gå i dialog med kunden, så du trygt kan få den helt rigtige aftale på plads.

Har du kontor i eller omkring Brøndby, er det altid muligt at kontakte os hos DAMKIER Service til et uforpligtende tilbud om det rengøringstilbud, du ønsker.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Damkier service Støvsugning 2

  Personlig ejendomsservice i Brøndby

  DAMKIER Service bygger på tillid og troværdighed, og søger du ejendomsservice, ønsker vi at skabe et tæt forhold. Vi tilstræber os derfor efter at knytte en fast medarbejder på din ejendom, så der kan opbygges en god kontakt. På den måde opstår der ingen misforståelser omkring det ønskede arbejde, og du kan altid være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

  Vi tilbyder ejendomsservice i form af hækkeklipning, trappevask, græsslåning og generel vedligeholdelse af udendørs- og indendørsarealer.

  DAMKIER Service er det rette valg

  Hos DAMKIER Service yder vi altid vores bedste, uanset hvilket rengøringstilbud du søger. Vi har vores standpunkter, som vi vægter utrolig højt:

  -Vi har 35 års erfaring i branchen

  -Vi er altid ærlige over for vores kunder

  -Vi leverer rengøring af høj kvalitet

  -Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

  -All around god service

   

   

  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Støvsugning
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: