Ejendomsservice i Brønshøj

Hos DAMKIER service har vi 35 års erfaring. Vi er sikre på at vi kan varetage dine ejendomsservice behov i Brønshøj. Kontakt os for at høre nærmere.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Brønshøj

Hos DAMKIER Service tilbyder vi en lang række af rengøringsydelser – hvor vi ordner alt erhvervsrengøring. Hos DAMKIER Service kan du få rengjort kontor, trapper og vinduer eller få en aftale om ejendomsservice, hvor vi fikser alt fra græsslåning og hækkeklipning til oprydning af lokaler.

Vi ønsker at komme vidt omkring med vores rengøring. Vi har hjemsted i Ballerup, men tilbyder også rengøring i de omkringliggende kommuner. Er du i eller omkring Brønshøj, er det derfor muligt for dig at booke DAMKIER Service. I Brønshøj skal du vælge DAMKIER Service til dit rengøringsarbejde, da alle vores medarbejdere er stabile og dygtige.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengørings medarbejere - Trappevask

  Fleksibel ejendomsservice i Brønshøj

  Hos DAMKIER Service er vi også fleksible. Vi udbyder en lang række af opgaver, og vi holder altid, hvad vi lover. Vi ønsker at gå i tæt dialog med vores kunder om deres ønsker – sammen finder vi den bedste løsning. Du er altid velkommen til at kontakte DAMKIER Service for at høre mere om vores ejendomsservicetilbud. Har du spørgsmål til enkelte opgaver, eller hvor ofte vi kommer og fikser, kan du nemt få et uforpligtende tilbud.

  Mange gode grunde til at vælge os

  Vi vægter troværdighed højt, og vi mener selv, at vi har meget at tilbyde:

  -Vi har 35 års erfaring i branchen

  -Vi er altid ærlige over for vores kunder

  -Vi leverer rengøring af høj kvalitet

  -Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

  -All around god service

  rengøringsmand 1

  Folk du kan stole på

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: