Ejendomsservice i Gentofte

Her hos DAMKIER Service er vi eksperter i ejendomsservice. Vi har 35 års erfaring inden for faget. Vi er sikre på at vi også kan varetage dine ejendomsservice behov i Gentofte.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice i Gentofte med fokus på kvalitet

Hos DAMKIER Service kan vi hjælpe dig med ejendomsservice i topkvalitet, så der kan komme styr på alle områder ved bygningen i Gentofte – både indendørs og udendørs. Vi leverer et fleksibelt og stabilt resultat i topkvalitet, hvad end det drejer sig om trappevask, hækkeklip eller anden vedligeholdelse.

Vores medarbejdere har tilegnet sig en kompetent viden om rengøring og vedligeholdelse, som kommer til udtryk i alt vores arbejde. Når vi etablerer et samarbejde, bliver det i en tæt dialog med dig – så dine ønsker til relevante fokuspunkter bliver opfyldt. Det er vigtigt for os, at relationen kan blive stærk, så det kan danne grundlag for et længerevarende samarbejde fyldt med gode resultater.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Støvsugning

  Hvorfor skal du vælge DAMKIER Service?

  Hvis du står og mangler ejendomsservice i Gentofte, er der flere grunde til at vælge os. Vi sørger for at levere den bedste service, så du kan være tilfreds hele forløbet igennem. Dette fuldfører vi blandt andet ved at have en ærlig og tæt dialog med dig, så vi altid har en gensidig forståelse for, hvad der skal udføres af arbejde.

  Derudover har vi hos DAMKIER Service 35 års erfaring i branchen, og derfor føler vi os meget kvalificerede til at levere et stabilt arbejde af høj kvalitet hver gang. Kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk for at høre mere om ejendomsservice i Gentofte.

   

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon      40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: