Ejendomsservice i Hellerup

Står i og mangler ejendomsservice i Hellerup? Hvad med at lade DAMKIER Service varetage det. Vi har 35 års erfaring inden for ejendomsservice. kontakt os og lad os sammen finde en løsning.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Hellerup

Hvis du søger en samarbejdspartner, der kan stå for ejendomsservicen af en ejendom, så er du landet det rette sted. Hos DAMKIER Service er vi specialister i alt, hvad der rimer på rengøring, service og vedligehold – og vi klarer enhver opgave med et smil. Vi har fokus på kvaliteten og ser detaljerne, der gemmer sig i hjørnerne. I vores øjne er det nemlig de små detaljer, der gør hele forskellen. Med hovedsæde i Ballerup Kommune tilbyder vi ejendomsservice i de omkringliggende byer, områder og hele Storkøbenhavn.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  Søger du ejendomsservice i Hellerup?

  Hos DAMKIER Service påtager vi os alt indenfor ejendomsservice – lige fra trappevask til hækklipning og græsslåning. Vi er med andre ord den vicevært, enhver beboelsesejendom eller erhverv ville elske at have tilknyttet. Vores medarbejdere er dygtige, erfarne folk, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

  Har I særlig ønsker eller behov, så kommer vi også gerne med et bud på, hvordan det kan løses i praksis – vi sigter efter fleksibilitet, kvalitet og en god dialog.

  Vores værdier er ikke til at tage fejl af. For os er det vigtigt, at ethvert samarbejde bygger på:

  ·​God service

  ·​Fokus på kundens behov

  ·​Ærlighed og stabilitet

  ·​Høj faglig kvalitet

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: