Ejendomsservice i Hvidovre

DAMKIER Service yder ejendomsservice i Hvidovre. Står du og skal bruge en der kan klare dine ejendomsservice behov i Hvidovre? så lad os varetage opgaven, vi har 35 års erfaring inden for området.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Hvidovre

Søger du, din virksomhed eller beboerejendom hjælp til at få klaret vedligehold, rengøring og andre praktiske opgaver i dagligdagen? Hos DAMKIER Service klarer vi enhver form for ejendomsservice i en radius af 50 km fra København – og derfor kommer vi også gerne til Hvidovre.

Vores team af professionelle fagfolk sætter en ære i at levere et ordentlig stykke arbejde – uanset om det er græsslåning, hækklipning, trappevask eller rengøring. Vi påtager os med andre ord alt indenfor ejendomsservice, og gør alt hvad vi kan, for at dialogen med kunden er tæt og bygger på ærlighed og pålidelighed. Vi er desuden fleksible, og tilpasser derfor enhver aftale efter de opgaver, I har behov for at få løst.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  Ejendomsservice i Hvidovre med fokus på kvalitet

  En god vicevært er nøglen til enhver ejendoms ve og vel – mangler I sådan en? Hos DAMKIER Service ser vi os selv som en professionel, fleksibel vicevært, der har mange års erfaring med både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Det giver os ikke bare stor viden om vedligehold og rengøring men også erfaring med, hvordan man bygger en god og tillidsfuld relation op med hver en kunde. Derfor bestræber vi os på at have en fast medarbejder tilknyttet jeres ejendom i Hvidovre, så kontakten kan opbygges og kvaliteten opretholdes.

  Vi arbejder ud fra værdierne:

  ·​God service

  ·​Fokus på kundens behov

  ·​Ærlighed og stabilitet

  ·​Høj faglig kvalitet

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: