Ejendomsservice i Herlev​

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Herlev

Hos P.A. Rengøring er vi specialister i alt, hvad der lægger sig under overskriften professionel ejendomsservice. Vores mål er altid at levere skarp og pletfri rengøring, hvor der ikke er en finger at sætte på kvaliteten. Uanset om du søger rengøringsydelser i form af kontorrengøring, trappevask, græsslåning og generel vedligeholdelse af ejendommens udendørsfaciliteter, står vi parate til at give dig en god service.

Med mere end 30 års erfaring i branchen er vi fortsat stærkt motiverede efter altid at efterlade omgivelserne tilfredsstillende og indbydende. Har du et helt særligt behov i forhold til ejendomsservice? Hos P. A. Rengøring kommer vi hjertens gerne med en løsning på din specifikke forespørgsel og gør altid vores ypperste for at skabe en god og personlig dialog med alle vores kunder.​

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  rengøringsmand

  Ejendomsservice af høj kvalitet i Herlev

  Vi tilbyder professionel og grundig ejendomsservice i omegnen af vores hovesæde i Ballerup Kommune. Søger du ejendomsservice i eller omkring Herlev? Hos P. A. Rengøring står vi klar med moppen, støvsugeren, græsslåmaskinen og andet udstyr, og klarer enhver rengøringsydelse med et smil. Du kan forvente stabilitet og ærlighed fra alle vores medarbejdere, og det er de grundværdier, vi til enhver tid vil bygge vores samarbejde på. Send os en mail eller ring os op – vi står klar i den anden ende med et uforpligtende tilbud til dig. ​

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo