Ejendomsservice i Lyngby

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice i Lyngby med fokus på kvalitet

Står du og mangler et rengøringsfirma, som udfører kontorrengøring, erhvervsrengøring eller ejendomsservice? Så er du kommet til det rette sted. Hos P.A. Rengøring tilbyder vi forskellige typer af rengøring – og alt efter dine ønsker hjælper vi dig gerne med at nå frem til det helt rigtige tilbud.

P.A. Rengøring har hjemsted i Ballerup, men vi er et rengøringsfirma med ambitioner, så vi leverer også rengøring i København og de omkringliggende kommuner – heriblandt Lyngby.

Vi står klar til at hjælpe

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  P.A. Rengøring klarer også ejendomsservice i Lyngby

  Ikke nok med at P.A. Rengøring er meget omhyggelige og troværdige, så klarer vi også mange typer af rengøring. Vi står blandt andet for personlig ejendomsservice – såsom hækkeklipning, græsslåning, vinduespolering og trappevask. P.A. Rengøring klarer simpelt de fleste opgaver og står også gerne for den generelle vedligeholdelse af udendørsarealer.

  Mangler du ejendomsservice i Lyngby, står P.A. Rengøring til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

  P.A. Rengøring har stærke værdier:

  P.A. Rengøring er et team, som arbejder godt sammen – og vi har derfor nogle stærke, fælles værdier.

  -​Vi har mere end 30 års erfaring

  -​Vi er altid ærlige over for vores kunder

  -​Vi leverer rengøring af høj kvalitet

  -​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

  -​All around god service

  Folk du kan stole på

  Rengøring af fliser
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo