Ejendomsservice i Rødovre

Hos DAMKIER Service har vi 35 års erfaring inden for ejendomsservice. Skal du bruge en der kan varetage ejendomsservice i Rødovre. Så kontakt os så kan vi sikkert finde en løsning sammen.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Rødovre

​Søger du en professionel og stabil samarbejdspartner, som kan administrere ejendomsservicen af en ejendom i Rødovre? Vi har 35 års erfaring i branchen og er DAMKIER Service eksperter i alt, der vedrører vedligehold, service og rengøring. Vores dygtige og erfarne medarbejdere påtager sig enhver rengøringsydelse med et smil, og vi klarer alt lige fra kontorrengøring og trappevask til græsslåning og generel vedligeholdelse af ejendommes udendørsarealer.

Står du med et særligt behov eller ønske til ejendomsservice i Rødovre eller omegn? Hos DAMKIER Service sætter vi en ære i altid at levere personlig og god service, så vores fælles interesse i at holde din ejendom indbydende og flot, bygger på et behageligt samarbejde. Vores hovedsæde er beliggende i Ballerup Kommune, og vi tilbyder ejendomsservice i de omkringliggende byer – heriblandt Rødovre. 

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  Ærlig, stabil og tiptop ejendomsservice i Rødovre

  Udover vores store fokus på at levere ejendomsservice af høj kvalitet, arbejder vi også ud fra en række grundværdier, som vi opbygger ethvert samarbejde ud fra – ærlighed og stabilitet. Vores medarbejdere er kompetente og dygtige til deres arbejde og står parate med støvsugeren, gulvmoppen, hækklipperen og andet udstyr, så din ejendom altid fremstår nydelig og indbydende. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice. Grib din telefon eller send os en mail – vi står klar med god service. 

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon   40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: