Ejendomsservice i Taastrup

Vi tilbyder ejendomsservice i Taastrup. Lyder det som noget for jer? Så kig nærmere her vi har 35 års erfaring inden for området. Vi klarer alt lige fra trappevask til vinduespolering.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Taastrup

Hos DAMKIER Service kan vi tilbyde ejendomsservice i Taastrup, hvor vi vedligeholde områder i og omkring din ejendom. Vi kan blandt andet klare diverse rengøringsopgaver, og udover det tilbyder vi en generel vedligeholdelse af alle udendørsarealer omkring bygningen. Hvis du ønsker det, kan vores medarbejdere også overtage beboerkontakten, så du heller ikke skal bekymre dig om det.

Etablerer du et samarbejde med DAMKIER Service, forsøger vi altid at tilknytte den samme medarbejder til din ejendom. Med det erfarer vi, at vi kan få opbygget en stærk relation, som efter vores mening er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  Vi står klar til at hjælpe dig med ejendomsservice i Taastrup

  Vores medarbejdere leverer altid et pænt og gennemført resultat – og de besidder alle en erfaring og viden, som skaber et godt udgangspunkt for dette.

  Hos DAMKIER Service vægter vi værdier som ærlighed og stabilitet meget højt, da vi mener, at det skaber det bedste samarbejde og de stærkeste resultater. Vi har 35 års erfaring inden for branchen, og sørger altid for at levere et arbejde i topkvalitet. Vores medarbejdere yder en god service, hvor ønskerne for din ejendom er i højsædet – så vi kan finde de bedste løsninger.

  Vil du have et uforpligtende tilbud vedr. ejendomsservice i Taastrup, så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: