Ejendomsservice

Her hos DAMKIER SERVICE yder vi kompetent ejendomsservice, det er alt lige fra hækkeklipning til trappevask. Vi har mange års erfaring som professionelt Rengøringsfirma, og vi servicerer både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Kontakt os og få et tilbud på ejendomsservice.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet

Har du brug for et servicefirma med kvalitet i højsæde? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Damkier Service udfører vi ejendomsservice for både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Du kan være sikker på at få en grundig, pålidelig og effektiv ejendomsservice hver gang. 

Vores højeste prioritet er din tilfredshed, og derfor kan du forvente en service ud over det sædvanlige. Vi tager gerne det ekstra skridt, for at du bliver 100% tilfreds med resultatet af vores arbejde. Skulle der alligevel være noget, der ikke lever op til dine forventninger. Så tag fat i os med det samme. Vi løser det uden problemer, da vi kun samler på glade og tilfredse kunder. Vi forventningsafstemmer altid med dig inden arbejdet, så vi er sikre på vi lever op til dine krav.

Vi påtager os alt inden for ejendomsservice, lige fra trappevasken til hækkeklipningen. Vi har mange års erfaring som professionelt rengøringsfirma, og har derfor klaret et utal af forskellige opgaver. Vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe med din, uanset opgavens størrelse og kompleksitet. 

Når vi indgår en aftale, er det altid med fokus på dine behov og ønsker. Vi gør derfor, alt hvad vi kan for at imødekomme dem. Vi skræddersyer en serviceaftale til dig, lige meget om du har brug for en fast aftale eller et enkelt besøg. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på ejendomsservice


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  DAMKIER SERVICE

  Fleksibel viceværtservice

  Vores medarbejdere er alle dygtige og erfarne folk, der sætter en ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi holder altid vores aftaler, og vi tilbyder at løse en meget bred vifte af opgaver. Vi er fleksible og foretrækker at indgå i tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder de bedste løsninger. Vi har øje for detaljer, og sætter en dyd i at levere et grundigt stykke arbejde af højeste kvalitet. Vi er meget fleksible i vores aftaler, og lytter altid til hvad du har af ønsker. Vi rådgiver dig gerne, så vi sammen finder den bedste løsning for dig.

  Mere end 35 års erfaring med ejendomsservice

  Søger du et servicefirma med den rette ekspertise til din ejendomsservice? Så er Damkier Service det helt rigtige valg. Vi har mere end 35 års erfaring i branchen, og er stadig topmotiverede for at efterlade dine omgivelser indbydende. Vi har erfaring med alle typer ejendomme, og kører i hele København. Har du et specielt behov, så kommer vi hjertens gerne med en løsning på din forespørgsel. Du vil altid blive mødt med et smil, og en service ud over det sædvanlige. Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig.
  Damkier service Støvsugning ejendomsservice

  Folk du kan stole på

  En service i verdensklasse

  Rengøring af flise

  Ejendomsservice i hele Storkøbenhavn

  Foruden trappevask og anden rengøring klarer vi græsslåning, hækkeklipning og den generelle vedligeholdelse af udendørsarealer. Vi påtager os også at rydde lejligheder og gøre grundigt rent, ligesom vi tager os af beboerkontakten og sørger for aflæsninger og meget andet. Et tæt forhold bygget på tillid er det bedste udgangspunkt for en ordentlig ejendom, og vi tilstræber at have en bestemt medarbejder fast tilknyttet jeres ejendom, så en god kontakt kan opbygges. På den måde ved du også lige præcis, hvem du skal kontakte, hvis du har nogle spørgsmål, eller noget du måske vil have afklaret. Vi gør rent i en radius af 50 kilometer omkring København.

   

  Hvilke ydelser kan vi hjælpe med?

  Hos Damkier Service kan vi hjælpe med en bred vifte af opgaver. Vores dygtige medarbejdere kan bl.a. hjælpe med ydelser som:

  Er du i tvivl om vi kan hjælpe med din opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

  rengøringsmand 4 - Vinduespolering

  Kvalitet i højsæde

  Konkurrencedygtige priser

  Troværdigt rengøringsfirma

  Pris på ejendomsservice i topklasse

  Det kan være svært at give dig en præcis pris på din aftale, inden vi kender til opgavens omfang. Det afhænger i høj grad af hvilke opgaver vi skal udføre, hvor komplekse de er, samt hvor stort et areal vi skal vedligeholde. Uanset hvad, kan du være sikker på at få et skræddersyet tilbud til en konkurrencedygtig pris. Vi lytter altid til hvad du har af behov og ønsker, så du får den løsning, der passer til netop dig. Inden vi påbegynder samarbejdet, vil vi forventningsafstemme med dig. Dette sikrer, at vi med garanti leverer et stykke arbejde, du bliver glad og tilfreds med.

  Vi overholder altid vores aftaler

  Vælger du os til din ejendomsservice, kan du være sikker på at vi overholder alle aftaler til den aftalte tid. Vi er dog kun mennesker, og skulle der mod forventning opstå noget uforudset, vil du altid være den første der får besked. Vi har nemlig erfaret, at god kommunikation og transparens er nøglen til et godt samarbejde. Uanset hvad din aftale lyder på, garanterer vi at udføre arbejdet som aftalt. På den måde ved vi med sikkerhed, at du bliver glad og tilfreds. Skulle du løbende have nogle spørgsmål eller ændringer til din aftale, er du velkommen til at dele dine tanker med os.
  Rengørings medarbejere - Trappevask

  Fokus på 100% tilfredshed

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice:

  Ejendomsservice Albertslund

  Hos Damkier får du professionelt og kompetent ejendomsservice i Albertslund til den bedste kvalitet. Vi kan hjælpe med alt rengøring til ejendommen såsom trappevask, græsslåning, vedligeholdelse af grønne arealer og meget mere. Vi går altid den ekstra meter så du er 100% tilfreds med arbejdet. For os er det nemlig første prioriteten at du finder finder den ejendomsservice der opfylder dine behov og ønsker. Derfor vil vi på baggrund af dine krav skræddersy en aftale, der sikrer resultater af den højeste kvalitet. Og uden at bruge en formue på det.
   
  Vores dygtige ansatte er dygtige, detaljeorienteret og grundige, og vi stræber altid efter at give ejendommen det bedst mulige indeklima og miljø. Hos Damkier har vi nemlig erfaret at trivslen stiger i forbindelse med en ren ejendom. Udover moralen, er der nemlig også helbredsmæssige fordele at hente ved en god ejendomsservice.

  Ejendomsservice Ballerup

  Hvis du har behov for ejendomsservice til dit i Ballerup, er du kommet til det rigtige sted. Vi er et professionelt ejendomsservice firma, og vi skræddersyer vores aftaler efter dine behov og ønsker.

  Ikke nok med at god ejendomsservice kan øge moralen, så er der flere sundhedsmæssige fordele forbundet til en ordentlig ejendomsservice. Når mange personer går ud og ind af bygningen, opbygges der en stor mængde støv af snavs som man tager ind fra gaden af. Vi skaber et bedre indeklima gennem en dyb og grundig rengøring, så alle kan trives i det bedst mulige miljø.

  Dermed sørger vi for at alt står kniv skarpt ude ved de grønne arealer, så alle kan nyde den gode udsigt. 

  Ejendomsservice Brøndby

  Du kan få effektiv ejendomsservice i Brøndby, hvor vores dygtige medarbejdere er parate til at rengøre hele din ejendom. Uanset hvad der skal rengøres eller vedligeholdes, så hjælper vi gerne.

  Med ejendomsservice fra Damkier Service slipper du for bekymringer om at opretholde det gode indeklima og vedligeholde de grønne arealer. Vi sikrer os at alt er rent og pænt, når beboerne går ud af døren. Derfor kan du trygt overlade rengøringsopgaverne til os.

  Har du specifikke krav og ønsker til din ejendomsservice, så kontakt os i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.

  Ejendomsservice Brønshøj

  Har du en ejendom i Brønshøj eller omegn, som trænger til en ejendomsservice? Vi hjælper dig med at slippe af med bekymringerne, så du kan nyde dagen.

  Vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen, og udfører dagligt rengøring for en lang række ejendomme. Vores faglig personale sikrer professionel og kvalitetsbevidst ejendomsservice og sørger for, at alt lever op til jeres krav og forventninger.

  Overlad trygt dit rengøringsarbejde til Damkier Service. Vi sikrer os at kvaliteten og servicen er i top uanset hvor stor eller lille opgaven den er. Vi er klar til at tage imod din henvendelse.

  Ejendomsservice Charlottelund

  Har din ejendom i Charlottelund eller omegn, behov for en pligtopfyldende ejendomsservice? Hos Damkier Service overholder vi vores aftaler ned til den mindste detalje, og hjælper jer med at få et stort smil på læben.

  Vi har mange års erfaring i branchen, og udfører dagligt rengøring for en lang række ejendomme over hele Sjælland. Vores faglig team sikrer effektiv ejendomsservice året rundt.

  Overlad trygt dit rengøringsarbejde til Damkier Service. Vi sikrer os at servicen er i top, uanset hvor størrelsen på opgaven.

  Ejendomsservice Gentofte

  Med kompetent ejendomsservice i Gentofte, rengøre vi hele ejendommen efter aftale. Uanset hvad der skal rengøres eller vedligeholdes, så hjælper vi gerne.

  Med ejendomsservice fra Damkier Service får du god kommunikation og rene arealer. Vi sikrer os at alt er rent og pænt, når folk går forbi. Derfor kan du trygt overlade rengøringsopgaverne til os.

  Har du specifikke krav og ønsker til din ejendomsservice, så kontakt os i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.

  Ejendomsservice Hellerup

  Få professionel ejendomsservice i Hellerup, med vores dygtige rengøringsfolk som er parate til at rengøre hele din ejendom. Uanset hvad der skal rengøres eller vedligeholdes, så udfører vi det gerne.

  Med ejendomsservice fra Damkier Service slipper du for bekymringer om at opretholde renligheden og vedligeholde de grønne arealer. Vi sikrer os at alt er rent og nydeligt, når beboerne går ud af døren. Derfor kan du trygt overlade rengøringsopgaverne til os.

  Har du specifikke krav og ønsker til din ejendomsservice, så kontakt os i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.

  Ejendomsservice Herlev

  Er du en ejendomsforening i Herlev eller omegn, som trænger til en pålidelig ejendomsservice? Som din samarbejdspartner tager vi os af alt arbejdet.

  Med mange års erfaring i branchen, udfører vi dagligt rengøring for en lang række ejendomme. Vores personale sikrer professionel og kvalitetsbevidst ejendomsservice og sørger for, at alt lever op til jeres krav og forventninger.

  Overlad trygt dit rengøringsarbejde til Damkier Service. Vi garantere at kvaliteten og servicen er i top uanset hvor stor eller lille opgaven den er.

  Ejendomsservice Hvidovre

  Har din forening i Hvidovre eller omegn, behov for en pligtopfyldende ejendomsservice? Hos Damkier Service overholder vi altid vores aftaler og priser.

  Vi har mange års erfaring i branchen, og udfører dagligt rengøring for en lang række ejendomme over hele Sjælland. Vores pligtopfyldende team sikrer effektiv ejendomsservice året rundt.

  Overlad rengøringsarbejdet til Damkier Service. Vi sikrer os at servicen er i top, uanset hvor kompleks opgaven er.

  Ejendomsservice Gentofte

  Med ejendomsservice i Lyngby, rengøre vi hele ejendommen efter aftale. Uanset hvad der skal rengøres eller vedligeholdes, så tager vi hånd om opgaven.

  Med ejendomsservice fra Damkier Service får du god kommunikation og rene arealer. Vi sikrer os at alt er rent og pænt, når folk går forbi. 

  Har du specifikke krav og ønsker til din ejendomsservice, så kontakt os i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.

  Ejendomsservice Rødovre

  Med vores ejendomsservice i Rødovre, rengøre vi hele din ejendom efter behov.

  Med ejendomsservice fra Damkier Service slipper du for bekymringer om at opretholde det gode indeklima og klippe hækkene. Vi sørger nemlig for at alt er kniv skarpt, når i går ud og kommer hjem igen. Derfor kan du trygt overlade rengøringsopgaverne til os.

  Har du krav og ønsker til din ejendomsservice, så ring i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.

  Ejendomsservice Søborg

  Har du en ejendom i Søborg eller omegn, som trænger til en ejendomsservice? Vi varetager alle opgaver, som du skulle have behov for hjælp til. Med flere års erfaring i rengøringsbranchen, udfører vi dagligt rengøring for en lang række ejendomme. Vores dygtige personale sikrer professionel og grundig ejendomsservice der lever op til jeres krav og forventninger.

  Overlad dit rengøringsarbejde til Damkier Service. Vi sikrer os at kvaliteten og servicen er i top uanset hvor stor eller lille opgaven den er. Vi er klar til at tage imod din henvendelse.

  Ejendomsservice Taastrup

  Har din ejendom i Taastrup eller omegn, behov for en pligtopfyldende ejendomsservice? Hos Damkier Service overholder vi vores aftaler ned til den mindste detalje, så i kan få større glæde i hverdagen.

  Vi udfører dagligt rengøring for en mange ejendomsforeninger i hele Sjælland. Vores faglig team sikrer en effektiv ejendomsservice året rundt.

  Overlad trygt dit rengøringsarbejde til Damkier Service. Vi sikrer os at servicen er i top, uanset hvor størrelsen på opgaven.

  Ejendomsservice Vallensbæk

  Med erfaren ejendomsservice i Vallensbæk, rengøre vi hele ejendommen efter aftale. Har du behov for vedligeholdelse eller dybdegående rengøring, så udfører vi det gerne.

  Med ejendomsservice fra Damkier Service får du gennemsigtig kommunikation og rene arealer. Vi sikrer os at alt er rent og pænt, hvert eneste gang. Derfor kan du trygt overlade opgaverne til os.

  Har du specielle krav og ønsker til din ejendomsservice, så kontakt os i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.

  Ejendomsservice Vanløse

  Med effektiv ejendomsservice i Vanløse, er vores dygtige medarbejdere parate til at rengøre hele din forening. Uanset hvor stor opgaven er, hjælper vi dig gerne. 

  Som din partner sikrer vi at alt er rent og pænt, når beboerne går ud af døren. Derfor kan du trygt overlade rengøringsopgaverne til os.

  Ønsker du at få ejendomsservice, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud, som er tilpasset efter dine behov.