Ejendomsservice

Her Hos DAMKIER SERVICE yder vi ejendomsservice, det er alt lige fra hækkeklipning til trappevask. Vi har mange års erfaring som professionelt Rengøringsfirma og vi servicerer både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Kontakt os og få et tilbud på ejendomsservice.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet

Med udgangspunkt i Ballerup kommune tilbyder vi ejendomsservice fra Måløv til Skovlunde samt hele Storkøbenhavn. Vi dækker således også Herlev, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Hvidovre, Brønshøj, Vanløse, Gentofte, Glostrup, Søborg, Albertslund, Charlottenlund, Hellerup, Lyngby og Taastrup.

Vi påtager os det hele indenfor ejendomsservice, lige fra trappevasken til hækkeklipningen. Vi har mange års erfaring som professionelt rengøringsfirma, og vi servicerer både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Vi har solid viden om rengøring og vedligeholdelse, og vi klarer både de store og de mindre opgaver, altid med fokus på kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  DAMKIER SERVICE

  Fleksibel viceværtservice

  Vores medarbejdere er alle dygtige og erfarne folk, der sætter en ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi holder altid vores aftaler, og vi tilbyder at løse en meget bred vifte af opgaver. Vi er fleksible og foretrækker at indgå i tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder de bedste løsninger. Hvilke opgaver har I brug for at få løst i forbindelse med ejendomsservice og med en viceværtordning, og hvor ofte?

  Personlig ejendomsservice i hele Storkøbenhavn

  Foruden trappevask og anden rengøring klarer vi græsslåning, hækkeklipning og den generelle vedligeholdelse af udendørsarealer. Vi påtager os også at rydde lejligheder og gøre grundigt rent, ligesom vi tager os af beboerkontakten og sørger for aflæsninger og meget andet. Et tæt forhold bygget på tillid er det bedste udgangspunkt for en ordentlig ejen, og vi tilstræber at have en bestemt medarbejder fast tilknyttet jeres ejendom, så en god kontakt kan opbygges. Vi gør rent i en radius af 50 kilometer omkring København.

  Damkier service Støvsugning ejendomsservice

  Folk du kan stole på

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: