Ejendomsservice i Albertslund

Hos DAMKIER Service yder vi ejendomsservice i Albertslund. Vi tilbyder alt lige fra trappevask til kontorrengøring. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os i dag.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Professionel og kompetent ejendomsservice i Albertslund

DAMKIER Service leverer mange former for professionel rengøring – vi klarer alt lige fra kontorrengøring, til ejendomsservice og trappevask. Med alt vores rengøring har vi fokus på kvalitet. DAMKIER Service yder altid sit bedste, og alle vores medarbejdere sørger for at efterlade omgivelserne helt rene og indbydende – rene omgivelser er godt for sjælen.

DAMKIER Service har udgangspunkt i Ballerup kommune, men vi tilbyder også rengøring i omegnen – heriblandt Albertslund.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Saltning af vej

  Ejendomsservice af høj kvalitet i Albertslund

  Vi hos DAMKIER Service er fleksible, og vi ønsker at finde den bedste løsning for vores kunder. DAMKIER Service tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af trappevask, græsslåning, hækkeklipning og generel vedligeholdelse af udendørsarealer. Søger du ejendomsservice eller anden rengøring i eller omkring Albertslund, er du altid velkommen til at kontakte os hos DAMKIER Service for et uforpligtende tilbud.​

  Der er 5 gode grunde til at vælge DAMKIER Service

  Ikke nok med at vi tilbyder en lang række af rengøringsydelser, har vi også vores standpunkter, som vi vægter meget højt:

  -Vi har 35 års erfaring i branchen

  -Vi er altid ærlige over for vores kunder

  -Vi leverer rengøring af høj kvalitet

  -Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

  -All around god service

  Folk du kan stole på

  Rengørings medarbejere - Trappevask
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice i Albertslund

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: