Ejendomsservice i Charlottenlund

Vi har 35 års erfaring med ejendomsservice. Igennem de 35 år har vi fået en masse glade kunder. Lad os også varetage dine behov for ejendomsservice i Charlottenlund.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Charlottenlund

Ønsker du fleksibel og stabil ejendomsservice i topkvalitet? Så har vi løsningen til dig her hos DAMKIER Service. Vi tilbyder trappevask, rengøring, hækkeklipning og generel vedligeholdelse af udearealer i Charlottenlund – vores ejendomsservice kan skræddersys og indeholde de områder, som du ønsker vedligeholdelse af.

Når du henvender dig til os, har vi fokus på at etablere et godt og længerevarende samarbejde – hvor vi løbende kan have en tæt dialog. Det giver os muligheden for at finde de bedste løsninger for dig og den ejendom, du skal have serviceret. Dine tanker og ønsker er i højsædet, så du altid kan være tilfreds med de resultater, vi udfører.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  5 grunde til at vælge DAMKIER Service

  Hos DAMKIER Service har vi mange års erfaring indenfor rengøring og ejendomsservice, og vi stræber altid efter at levere resultater af højeste kvalitet – både til ejendomme, men også erhvervskunder.

  Du skal vælge DAMKIER Service fordi:

  ·Vi har 35 års erfaring i bagagen

  ·Ærlighed er et af vores fokuspunkter i dialogen med kunden

  ·Vi leverer altid et resultat af høj kvalitet

  ·Du kan regne med stabilitet fra alle vores medarbejdere

  ·Vi ønsker stærke samarbejder, og leverer altid en god service

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud om ejendomsservice i Charlottenlund på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

   

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon    40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: