Et superteam af rengøringsfolk til din erhvervsrengøring i Ballerup

Vi har med vores 35 års erfaring efterhånden samlet os et professionelt team af dygtige rengøringsfolk, der hver især byder ind med en masse kompetencer og evner. Deres ekspertise indenfor erhvervsrengøring har gjort, at vi kan tilbyde en grundig og effektiv rengøring uanset opgavens størrelse eller besværlighed. Hos DAMKIER SERVICE er vores rengøringsfolk nysgerrige og passioneret efter at finde den bedste rengøringsløsning til den pågældende erhvervsrengøring. Så du som kunde modtager den mest optimale rengøring og får så meget ud af vores tid som muligt. Selvom vi er effektive, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, da vi ved en ordentlig rengøring, har en relativ stor indflydelse på arbejdspladsen.

Erhvervsrengøring er en investering

Vi ved fra erfaring, hvor stor betydning en ordentlig erhvervsrengøring har for arbejdspladsen og dens medarbejdere. En rengøring er til for at fjerne snavs og bakterier fra dit arbejdsområde og lignende steder du befinder dig, så du undgår at blive syg og efterfølgende starte en smittekæde. Derudover har det en stor effekt på effektiviteten af arbejdet og medarbejdernes velvære. Derfor sørger vi altid for at hver opgave bliver udført ned til mindste detalje og vi kan være stolte over, det vi har leveret.

Et rent område udviser struktur, vedligeholdelse og professionalisme overfor kunderne. En hovedrengøring er derfor ikke kun vand, sæbe, klud og spand, men derimod også oprydning og sortering af diverse inventar. Skraldespanden skal tømmes og der skal være sæbe, toiletpapir og poser til rådighed for at fyldestgøre en ordentlig rengøring. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris.

Fokus på Kundebehov og tæt samarbejde

Når vi udfører en rengøringsopgave, sørger vi for at forberede os og lave et dybdegående forarbejde, så vi ved, hvad vi skal have fokus på og hvordan vi skal håndtere det. Det kan vi kun gøre igennem en tæt dialog mellem os og dig som kunde. Med et godt samarbejde giver det nogle bedre resultater, da det hjælper os til at forstå dine behov og ønsker. Vores arbejde er justeret efter hvilke behov og ønsker du har, uanset hvor komplekst eller indviklet det nu må blive.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Vores serviceses

Vi har mange forskellige erhvervsrengøringsopgaver fra virksomheder i alle størrelser og derfor er vi sikrer på, at vi også kan hjælpe dig med din erhvervsrengøring i Ballerup. Her er nogle af de overordnede serviceydelser, vi beskæftiger os med og er specialister i.

  • Rengøring af kontorer
  • Rengøring af butikker 
  • Rengøring af lagerbygninger
  • Rengøring af klinikker herunder tandlæge, massage, psykolog

Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

Kontakt os i dag, så snakker vi om din erhvervsrengøringsopgave og finder en løsning sammen der tilfredsstiller dine behov og ønsker. Du kan få fat på os på mobil 40 73 08 04, mail info@rengoringsfirma.dk eller ved at udfylde vores formular her på siden