Erhvervsrengøring i Herlev

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet i Herlev

​Vil du også give dine medarbejdere de bedste betingelser i form af et rent og indbydende arbejdsmiljø? En grundig rengøring er alfa og omega for et sundt indeklima, og især en effektiv desinficering af overfladerne er med til at mindske sygedag på arbejdspladsen.

P. A. Rengøring er et professionelt dansk rengøringsfirma, der med mere end 30 års erfaring i branchen, tilbyder rengøring af høj kvalitet. Hos P. A. Rengøring elsker vi udfordringer, og ingen opgaver er for store eller for små for vores erfarne og dygtige team. Søger du kvalitetsbevidst erhvervsrengøring i Herlev eller omegn? Og har du specifikke krav til rengøringsydelsen? Vi sætter en ære i personlig og god service, og derfor tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger af høj kvalitet til alle vores kunder. 

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  P.A Støvsugning

  Ærlig og stabil erhvervsrengøring i Herlev

  Vi lægger ikke kun vægt på kvalitet, ærlighed og stabilitet internt i vores virksomhed, men også i vores samarbejde med dig. Vi lytter med stort engagement til vores kunders specifikke ønsker til erhvervsrengøring og er motiverede efter at komme med bud på, hvordan vi kan skabe et rent og sundt arbejdsmiljø for lige netop din virksomhed.

  Lad os tage en snak om din virksomheds behov. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på grundig, ærlig og stabil erhversrengøring.

  Kontorrengøring med fokus på kvalitet

  P.A. Rengøring tilbyder kontorrengøring i Herlev. Vi udfører altid vores rengøringsarbejde ordentligt og sætter en stor ære i kvalitet, ærlighed og stabilitet. Vi hos P.A. ønsker at komme langt omkring med vores rengøringsekspertise og tilbyder dermed kontorrengøring i Herlev kommune.

  Hos P.A. Rengøring leverer vi professionel rengøring, og ingen opgaver er hverken for store eller for små hos os. Vi løser alle opgaver, og går i detaljen, så det kan ses i hjørnerne.

  Vi står klar til at hjælpe​

  Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


   P.A Støvsugning 3

   Kontorrengøring er en investering

   Rene kontorlokaler er vigtige for trivslen på en arbejdsplads. P.A. Rengøring vil derfor være en investering, da rene omgivelser er bedst for arbejdsmiljøet – hvilket kan lede til bedre resultater på arbejdspladsen. Hos P.A. Rengøring er vi fleksible, og vi kan skræddersy en rengøringsaftale, som matcher netop jeres behov.

   Vi benytter desuden svanemærkede rengøringsartikler, da vi naturligvis holder af en ren natur.

   Hvorfor vælge P.A. Rengøring?

   Du skal vælge P.A. Rengøring fordi:

   -​Vi har mere end 30 års erfaring

   -​Vi vægter ærlighed højt

   -​Vi leverer arbejde af høj kvalitet

   -​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

   -​.. og ikke mindst god service

   Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud om kontorrengøring i Herlev via vores telefon 40730804, eller skriv til os på mail info@rengøringsfirma.dk

   Folk du kan stole på

   Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring
   Google

   ★★★★★

   Anbefaler dette firma

   Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
   google
   Pernille
   via Google

   ★★★★★

   RENGØRING I TOPKVALITET

   SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
   google
   Ole
   via Google

   ★★★★★

   Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

   Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
   google
   Casper
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

   Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
   Trustpilot stjerne
   Charlotte
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

   Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
   Trustpilot stjerne
   ANB
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

   Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
   Trustpilot stjerne
   Tine
   via Trustpilot

   Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

   Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for erhvervsrengøring. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

   Kontakt os for rengøring

   About us - Om os - Vinduespolering

   Kontaktinfo

   Kontakt os for rengøring

   Kontaktinfo