Erhvervsrengøring Avedøre

Har din virksomhed behov for en samlet rengøringsløsning af topkvalitet med en grundighed til følge. Så vil DAMKIER SERVICE Med glæde træde frem og klare din erhvervsrengøring i Avedøre. Vi kan rengøre klinikker, butikker, kontorer og lagerbygninger i alle størrelser.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring der skaber værdi

Hos DAMKIER er vi ikke bare et rengøringsfirma der yder erhvervsrengøring ved at møde op, køre en klud hen over et bord, og sige tak for i dag. Vi er et firma, der har en intention om at skabe rene og sunde arbejdspladser for virksomhederne i Avedøre. Vores ønske er både at øge kvaliteten af renligheden på arbejdspladserne, men samtidig også kvaliteten af medarbejderes velvære. Det gør vi igennem vores grundige rengøring, som sørger for et forbedret indeklima, der i sidste ende giver medarbejderne en følelse af friskhed og tilpashed. 

Undersøgelser har vist at produktiviteten forøges med op til 20%, Når medarbejderne arbejder i rene og friske omgivelser. Derfor Mener vi erhvervsrengøring ikke bare er rengøring, men et hjælpemiddel til at forøge effektiviteten på arbejdspladserne. Og som i sidste ende skaber værdi for virksomhederne. Kontakt os på vores mail info@rengoringsfirma.dk eller ring til os på 40 73 08 04.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Rengøring af flise

  Din Ekspert i erhvervsrengøring i Avedøre

  Med 35 års erfaring inden for rengøring tør vi godt kalde os selv for eksperter inden for erhvervsrengøring. Den titel har vi taget til os, da vi ved kundetilfredsheden fra vores kunder er høj. Omfanget af rengøringsydelser vi tilbyder, er bredt, og vi har derfor en del erfaring inden for de fleste områder af erhvervsrengøring.

   Har du en anderledes opgave til os, som fx kræver en forsigtighed, når vi rengøre. Måske har du et ønske om en bestemt metode, der skal bruges. Så ring til os på 40 73 08 04 og så finder vi sammen ud af, hvordan arbejdet bedst kan håndteres. Rengøringsarbejdet vi laver er nemlig justeret efter dine behov og vi tilrettelægger vores arbejde, efter dine ønsker og krav. Du kan også udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Med tryghed i sinde

  Dit rengøringsfirma i Avedøre skal kunne klare en erhvervsrengøring, der lever op til din standart. De skal give dig en følelse af tryghed og sikkerhed, når du giver dem et stykke arbejde, velvidende om at der er styr på tingende. Vi her hos DAMKIER sørger for alt forberedelsen, eksekveringen af arbejdet og afslutningen af aftalen foregår ligetil og så overskueligt som muligt. 

  Vi ved allerede ud fra vores erfaring, at vi udføre professionelt erhvervsrengøring af høj kvalitet. Det er også ekstremt vigtigt at vores kommunikation med vores kunder er spot on. Derfor sørger vi for du bliver oplyst ordentligt, med hensyn til erhvervsrengøring priser, tid og sted. Så når du vælger os som dit rengøringsfirma, går du rundt med en tryghed i sinde. Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig angående din rengøringsopgave og finder frem til en løsning.

  Damkier Service Støvsugning

  Erhvervsrengøring priser

  Erhvervsrengøring priser er varierende afhængig af opgavens størrelse og specificerede ønsker og krav. Vi specialiserer os generelt inden for erhvervsrengøring af klinikker, butikker, kontorer og lagerbygninger.

   Med vores erfaring ved vi på hvilke områder, der kan spares, og hvad der er nødvendigt at bruge ressourcer på, for at få en rengøring med kvaliteten i top. Dog kan vi forsikrer dig om, at du får en konkurrencedygtig pris, i forhold til kvaliteten af arbejdet.

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os gerne via vores kontaktformular, via mail: info@rengoringsfirma.dk eller ring til os på tlf. 40 73 08 04 så finder vi en løsning der passer dig!

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: