Erhvervsrengøring i Brøndby

Vi har 35 års erfaring med erhvervsrengøring. Vi har altid fokus på høj kvalitet, stabilitet og ønsket om at give vores kunder et renere miljø. Mangler i nogen til jeres erhvervsrengøring i Brøndby? Så se nærmere her.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet i Brøndby

​​Stabilitet, ærlighed og høj kvalitet – dette vægter DAMKIER SERVICE meget højt. Vi er et rengøringsfirma, som kører ud og ordner både erhvervsrengøring, kontorrengøring og ejendomsservice. Har du placering i Brøndby kommune, kommer DAMKIER SERVICE gerne og hjælper med dine rengøringsønsker.

Vi går op i kvalitet og gør altid vores arbejde ordentligt – du kan altså i høj grad forvente et rengøringsfirma, som er til at stole på, og som lytter til dig og dine behov.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Tørre støv af

  Vi er specialister i erhvervsrengøring i Brøndby

  Hos DAMKIER SERVICE går vi op i at lytte til kunden, og vi vil gerne gå i dialog om at løse dine ønskede opgaver. Derfor mener vi også, at vi favner rengøringsfaget bredt – vi er dog særligt specialister i erhvervsrengøring. Vi klarer rengøringen til perfektion, uanset hvad det drejer sig om – det kan være i din butik, lagerbygning eller klinik.

  Erhvervsrengøring til dig i Brøndby kommune

  Hos DAMKIER SERVICE vil vi gerne stå stærkt frem med vores værdier. Det er disse værdier, som gør os til det gode rengøringsfirma, vi er:

  -​Vi har 35 års erfaring i branchen

  -​Vi vægter ærlighed højt

  -​Vi leverer arbejde af høj kvalitet

  -​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

  -​.. og ikke mindst god service

  Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring

  Folk du kan stole på

  Kontorrengøring med fokus på kvalitet

  Et rent kontor er en vigtig faktor for et godt arbejdsmiljø, hvor der skal være anledning til dyb koncentration og fordybelse. Hvis din virksomhed mangler en gennemført kontorrengøring, kan DAMKIER SERVICE tilbyde professionel kontorrengøring i Brøndby.

  Vi har mange års erfaring, når det gælder rengøring – og her er erhvervsrengøring en af vores specialistområder. Vi sørger for altid at levere et rengjort kontor i topkvalitet, og vi sætter en stor ære i at udføre rengøringsarbejdet ordentligt – også i detaljen.

  Du skal aldrig undervurdere betydningen af rene lokaler på en arbejdsplads. Det har kæmpe betydning både for trivslen, sundheden og koncentrationen, som alle er faktorer, der bidrager til en langt bedre hverdag på arbejdspladsen.

  Vi står klar til at hjælpe​

  Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


   Stabil og dygtig rengøringshjælp

   Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring

   DAMKIER SERVICE kan gøre arbejdet for dig

   Hos DAMKIER SERVICE går vi op i at ansætte kompetente og hårdtarbejdende medarbejdere – som alle appellerer til et tillidsfuldt samarbejde. Vi har 35 års erfaring inden for faget, og derfor kan du regne med resultatet – samt at vi altid overholder vores aftaler.

   Når vi opstarter et samarbejde med dig, er det med en ambition om at danne en længerevarende og tillidsfuld relation. Det er i vores bedste interesse, at du altid føler, at vi yder den bedste service for dig og din virksomhed.

   Google

   ★★★★★

   Anbefaler dette firma

   Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
   google
   Pernille
   via Google

   ★★★★★

   RENGØRING I TOPKVALITET

   SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
   google
   Ole
   via Google

   ★★★★★

   Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

   Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
   google
   Casper
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

   Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
   Trustpilot stjerne
   Charlotte
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

   Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
   Trustpilot stjerne
   ANB
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

   Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
   Trustpilot stjerne
   Tine
   via Trustpilot

   Kontakt os for mere information om vores Erhvervsrengøring

   Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for erhvervsrengøring. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

   Kontakt os for rengøring

   About us - Om os - Vinduespolering

   Kontaktinfo

   Kontakt os for rengøring

   Kontaktinfo

   Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: