Erhvervsrengøring Gladsaxe

Søger jeres virksomhed en samlet rengøringsløsning af topkvalitet, med grundighed i højsæde? Så kan DAMKIER SERVICE helt sikkert være behjælpelige, og klare jeres erhvervsrengøring i Gladsaxe. Så hvad end det er butikslokaler, kontorer, lagerbygninger eller noget helt andet. Så kan vi varetage jeres erhvervsrengørings behov i Gladsaxe.

Kontakt os i dag på 40 73 08 04 og lad os finde en god løsning sammen.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring i Gladsaxe

Hos DAMKIER SERVICE er vi ikke bare endnu et rengøringsfirma. Vi lægger stor vægt på at levere service af stabil høj kvalitet. Dette er vores fokuspunkt for at vi, kan levere den bedst mulige service. Med vores rengøring er intentionen, at skabe en bedre arbejdsplads med et godt indeklima. Dette gør vi ved at rengøre alle overflader grundigt, for at give jer en renere og sundere arbejdsplads. Alt dette er med til at påvirke medarbejdernes trivsel.

Undersøgelser viser at man kan øge produktiviteten med op til 20%, når medarbejderne arbejder i rene og friske omgivelser. Derfor tror vi på at rengøring, ikke blot er en opgave der skal klares hurtigt. Men det er derimod et vigtigt middel, for at hjælpe på medarbejdernes trivsel og velvære. I sidste ende er det med til at skabe værdi for jer som virksomhed.

Vi tror på at vi kan skabe en bedre arbejdsplads for jer, med vores erhvervsrengøring i Gladsaxe.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Rengøring af flise

  35 års erfaring med erhvervsrengøring

  Vi har 35 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Med det i baggagen, tør vi godt kalde os eksperter indenfor området. Dette gør vi fordi vores kundetilfredshed, blandt vores kunder er høj. Vi har prøvet de fleste rengøringsopgaver i løbet af de 35 år, og de opgaver som vi tilbyder indenfor området, spænder bredt.

  Hvis du har en anderledes opgave der kræver noget erfaring, snilde eller måske skal der leves op til nogle krav ift. klinikker, restauranter osv.?

  Så kontakt os på 40 73 08 04 og så er vi sikre på, at sammen kan vi finde den helt rigtige løsning til jeres erhvervsrengøring i Gladsaxe. Alt vi laver er justeret efter jeres behov og vi planlægger vores arbejde, ud fra jeres ønsker og krav. Man kan også udfylde vores kontaktformular, så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt.

  Priser på Erhvervsrengøring i Gladsaxe

  Priser på erhvervsrengøring i Gladsaxe er meget varierende, afhængigt af opgavens størrelse og hvilke ønsker og krav der er. Vi er generelt set specialiseret inden for erhvervsrengøring af klinikker, kontorer, butikker og lagerbygninger.

  Med vores kendskab er vi erfarne på hvilke områder der kan spares, og hvor det er nødvendigt at bruge flere ressourcer, for at kvaliteten er i top. Selv med dette for øje kan vi garantere at I får en konkurrencedygtig pris, i forhold til kvaliteten af den høje service.

  Damkier Service Støvsugning

  Kontakt os for at høre mere

  Hvis I ønsker at høre mere omkring hvad vi kan tilbyde jer, i forhold til erhvervsrengøring i Gladsaxe. Så kontakt os via vores kontaktformular, via mail: info@rengoringsfirma.dk eller ring på tlf. nr. 40 73 08 04. Så finder vi helt sikkert en god løsning der passer jer!

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os gerne via vores kontaktformular, via mail: info@rengoringsfirma.dk eller ring til os på tlf. 40 73 08 04 så finder vi en løsning der passer dig!

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: