Erhvervsrengøring Glostrup

Vi leverer erhvervsrengøring i Glostrup. Med vores service af højeste kvalitet og vores 35 års erfaring, er vi sikre på også at kunne varetage dine erhvervsrengørings behov i Glostrup. Kontakt os i dag, og lad os se hvad vi kan gøre for dig.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet i Glostrup

​​De fleste elsker at møde ind på arbejde til lokaler, der er rengjorte og ryddelige, da det virker indbydende og sender et godt signal overfor kollegaer såvel som kunder. Derfor vælger mange virksomheder at investere i erhvervsrengøring, for netop at sikre at omgivelserne er i top. Det er her vi, ​​DAMKIER SERVICE, kommer ind i billedet som det effektive rengøringsfirma, der kan klare enhver opgave stor såvel som lille. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Glostrup – uanset om det er butikslokaler, lagerbygninger, klinik eller kontorer.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud om erhvervsrengøring i Glostrup via vores telefon 40730804, eller skriv til os på mail info@rengøringsfirma.dk.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Tørre støv af

  Vi tager udgangspunkt dine ønsker og behov

  Vores medarbejdere er alle dygtige og pålidelige fagfolk, der leverer et kvalitetsresultat hver gang. Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og holder altid vores aftaler. Måden vi griber samarbejdet an på er gennem en tæt dialog, ærlighed og stor fleksibilitet. Vi vil derfor gerne høre om, hvilke udfordringer, ønsker og behov I har i jeres virksomhed. Sammen kan vi skræddersy den aftale, der passer jer bedst.

  Med ​​DAMKIER SERVICE som rengøringsfirma, kan I se frem til:

  ·​Erfarne fagfolk – vi har 35 års i branchen.

  ·​Samarbejde, der bygger på tillid, ærlighed og pålidelighed.

  ·​Et resultat, der er af høj kvalitet – hver gang.

  ·​Kundeservice, der sikrer en tæt og god dialog.

  Kontorrengøring med fokus på kvalitet

  I ​​DAMKIER SERVICE får du en samarbejdspartner, der sætter en ære i at udføre et godt stykke rengøringsarbejde. Søger du kontorrengøring i Glostrup, så tag kontakt til os – vi ved, hvor vigtigt et rent kontormiljø er for arbejdsglæden, trivslen og hverdagen på job.

  Hos ​​DAMKIER SERVICE har vi stor erfaring, netop når det gælder kontorrengøring. Vi sørger for at levere jeres kontorlokaler rengjorte helt ind i hjørnerne, så I kan fokusere på det, I gør bedst. Vi sørger desuden for at desinficere overfladerne på kontoret, så de er rene til når I møder ind på arbejde.

  Vi står klar til at hjælpe​

  Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


   Vores ord er gyldigt

   Hos DAMKIER SERVICE har vi fokus på direkte kommunikation og sætter stor pris på ærlighed mellem kunden og os. Derfor sørger vi for at indgå en aftale, som er tydelig og lever op til de specifikke behov og ønsker, du som kunde har vedrørende din erhvervsrengøring. Målet er, at etablerer en aftale, hvor begge parter er indforstået med, hvad der skal gøres præcist, og hvad der skal sættes fokus på.

   Når en aftale er indgået, er det vigtigt for os at holde vores ord. Vi er et pålideligt og troværdigt firma som yder topklasse erhvervsrengøring, og så skal vi selvfølgelig også fremstå sådan. Hvis vi mod alt forventning ikke har mulighed for at opfylde vores ord, skal kunden informeres med det samme og så finder vi sammen en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.

   Stabil og dygtig rengøringshjælp

   Rengøringsvask - Kontorrengøring

   Vælg et rengøringsfirma med erfaring

   Et af vores varemærker er ren samvittighed. Når vi indgår en aftale, så holder vi den, lige som at vi sætter en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Det sikrer vi ved at ansætte folk, der er pålidelige og kompetente. Vi og vores medarbejdere har 35 års erfaring i rengøringsbranchen, og netop erhvervsrengøring er en af vores spidskompetencer.

   Når vi opstarter et samarbejde med en kunde, sørger vi for at relationen bliver tillidsfuld. Det kommer bl.a. til udtryk i vores værdier:

   • Vi har  35 års erfaring
   • Vi vægter ærlighed højt
   • Vi leverer arbejde af høj kvalitet
   • Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere
   • .. og ikke mindst god service

   Kendskab til marked

   Vi har efterhånden et rigtig godt kendskab til branchen og vi ved hvilke punkter, der er vigtige at justerer på, for at du som kunde får en god oplevelse og et godt resultat. Derfor har vi skåret de unødvendige ting fra og sørget for, at du får mest mulig ud af dine penge. Vi leverer et kvalitetsresultat til konkurrencedygtige priser og kundetilfredsheden ligger i top med 4,5/5 stjerner på trustpilot. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøringsopgave.  

   Troværdigt rengøringsfirma
   Google

   ★★★★★

   Anbefaler dette firma

   Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
   google
   Pernille
   via Google

   ★★★★★

   RENGØRING I TOPKVALITET

   SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
   google
   Ole
   via Google

   ★★★★★

   Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

   Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
   google
   Casper
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

   Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
   Trustpilot stjerne
   Charlotte
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

   Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
   Trustpilot stjerne
   ANB
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

   Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
   Trustpilot stjerne
   Tine
   via Trustpilot

   Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

   Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

   Kontakt os for rengøring

   About us - Om os - Vinduespolering

   Kontaktinfo

   Kontakt os for rengøring

   Kontaktinfo

   Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: