Erhvervsrengøring Ishøj

Vi har 35 års erfaring indenfor erhvervsrengøring i Ishøj. Lad os blive dit næste firma til at varetage erhvervsrengøring for dit firma. Vi er stolte over at kunne levere en høj og stabil service til vores kunder. Kontakt os i dag for at høre nærmere.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Kompetent og erfaren erhvervsrengøring i Ishøj

Søger du på vegne af din virksomhed hjælp til erhvervsrengøring Ishøj? Det kan være meget tidskrævende at sikre en løbende høj rengøringsstandard på din arbejdsplads. Netop derfor tilbyder vi hos ​​DAMKIER SERVICE professionel erhvervsrengøring af både små og store virksomheder, der bl.a. inkluderer grundig desinficering af overflader, gulvvask, vinduespudsning og meget andet. 

Hos ​​DAMKIER SERVICE har vi 35 års erfaring med at hjælpe virksomheder som din med at varetage rengøringen.

Der er derfor mange fordele ved at hyre netop os:

 • Høj kvalitet – vi oplærer vores medarbejdere i at sikre den samme høje kvalitetsstandard hos hver eneste kunde, så du er sikker på at få en grundig og professionel rengøring.
 • God service, pålidelighed og stabilitet – vi står altid til rådighed for vores kunder, og har du nogen spørgsmål, så besvarer vi dem altid med et smil.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  Kontakt os og blive klogere på dine muligheder på erhvervsrengøring i Ishøj

  Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med din erhvervsrengøring Ishøj? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi hos ​​DAMKIER SERVICE kan gøre dig klogere på, hvad det vil koste dig at få gavn af vores service i fremtiden.

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: