Erhvervsrengøring i Taastrup

Vi leverer erhvervsrengøring i Taastrup. Med vores service af højeste kvalitet og vores 35 års erfaring, er vi sikre på også at kunne varetage dine erhvervsrengørings behov i Glostrup. Kontakt os i dag og lad os se hvad vi kan gøre for dig.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring Taastrup med fokus på kvalitet

​​Hos ​​DAMKIER SERVICE tilbyder vi erhvervsrengøring til store dele af Sjælland, heriblandt Taastrup. Uanset hvilken rengøringsydelse du søger, så kan vi sikkert komme med et godt tilbud – vi kommer nemlig langt omkring og tilbyder mange former for rengøring, alt lige fra ejendomsservice, til kontorrengøring eller trappevask.

Så har du virksomhed i Taastrup, og søger du erhvervsrengøring i den ene eller anden form, så tøv ikke med at kontakte os hos ​​DAMKIER SERVICE.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Tørre støv af

  Vi favner bredt inden for rengøringsfaget

  Hvem vil ikke gerne arbejde i rengjorte omgivelser? Erhvervsrengøring kan være en god investering for dig og din virksomhed. Vi rengør mange typer af lokaler – butikker, kontorer, lagerbygninger eller klinikker. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et tilbud til din rengøringssituation.

  Hos ​​DAMKIER SERVICE har vi mange års erfaring og mange engagerede medarbejdere, som arbejder hårdt for at efterlade omgivelserne skinnende og rene.

  Kontakt os gerne, så står vi klar til at hjælpe

  Læs mere her om vores værdier, som vi vægter særligt højt:

  • ​Vi har 35 års erfaring
  • ​Vi vægter ærlighed højt
  • ​Vi leverer arbejde af høj kvalitet
  • ​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere
  • ​.. og ikke mindst god service

  Folk du kan stole på

  Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring

  ​Kontorrengøring med fokus på kvalitet

  Rene lokaler på arbejdet bidrager til et godt og koncentreret arbejdsmiljø, og derfor er det også værd at investere i en kontorrengøring af højeste kvalitet. Det kan vi tilbyde her hos ​​DAMKIER SERVICE med vores mangeårige erfaring inden for området. Vi udfører kontorrengøring med et højt engagement, og det er ikke blot vores arbejde der er af højeste kvalitet.

  Erhvervsrengøring er vores primære speciale, og alle vores medarbejdere har en stor viden omkring, hvordan man udfører den bedste kontorrengøring. Vi sørger for at rengøre alle hjørner og detaljer, og vi nyder at levere et ordentligt stykke arbejder hver eneste gang.

  Vi står klar til at hjælpe​

  Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


   Tørre støv af

   Lad ​​DAMKIER SERVICE udføre din kontorrengøring

   Når du vælger kontorrengøring hos os, kan du være sikker på, at alle vores medarbejdere er dygtige, pålidelige og hårdtarbejdende. Ærlighed er en vigtig faktor for os, så vi altid kan få etableret et godt samarbejde med vores kunder. Vi stræber efter at udføre så god en service som muligt, så du altid kan være tilfreds medarbejdet

   Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk. Så sørger vi for at give dig et uforpligtende tilbud!

   Google

   ★★★★★

   Anbefaler dette firma

   Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
   google
   Pernille
   via Google

   ★★★★★

   RENGØRING I TOPKVALITET

   SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
   google
   Ole
   via Google

   ★★★★★

   Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

   Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
   google
   Casper
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

   Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
   Trustpilot stjerne
   Charlotte
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

   Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
   Trustpilot stjerne
   ANB
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

   Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
   Trustpilot stjerne
   Tine
   via Trustpilot

   Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

   Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

   Kontakt os for rengøring

   About us - Om os - Vinduespolering

   Kontaktinfo

   Kontakt os for rengøring

   Kontaktinfo

   Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: