Erhvervsrengøring Valby

Er din arbejdsplads præget af beskidte omgivelser og har du behov for et rengøringsfirma, du kan være sikker på, laver et rengøringsarbejde i top kvalitet. Så er DAMKIER SERVICE vejen frem til dit professionelle rengøringsfirma, der håndterer erhvervsrengøring i Valby. Vi har +35 års erfaring med rengøring af butikker, kontorer, lagerbygninger og klinikker, så der er praktisk talt ikke nogen opgave, vi ikke har prøvet før. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din erhvervsrengøring i Valby.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Din vej til en Førsteklasses Erhvervsrengøring i Valby

Hos DAMKIER SERVICE beskæftiger vi os med samtlige erhvervsrengøringsydelser. Ydelser vi samlet set har +35 års erfaring med at håndterer. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at hvis du leder efter en førsteklasses erhvervsrengøring i Valby, kan du trygt betro dig vores service. Vores team består af en god håndfuld kompetente rengøringsfagfolk, der alle sammen deler en fælles lidenskab og engegement for rengøring.

 Et samlet mål vi alle sigter efter her hos DAMKIER SERVICE, er at leverer den bedste erhvervsrengøring i Valby for dig, uanset hvilke ønsker og behov du har. For at give dig en god kundeoplevelse mener vi, at det ikke kun kræver et rengøringsresultat af høj kvalitet, men det kræver også en god personlig service. Af den grund sørger vi for en tæt dialog mellem hindanden. Så vi er opmærksomme på, hvilke krav du har til opgaven og du løbende ved hvilke arbejdsopgaver, vi går rundt og laver.

Ring til os på 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk, så finder vi en løsning på dit rengøringsproblem i Valby.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Rengøring af flise

  En sikker erhvervsrengøring i Valby

  Når du modtager en erhvervsrengøring fra vores side af, er det vigtigt at du føler dig tryg og sikker i dit valg. I vores firma vægter vi ærlighed højt og det er væsentligt, at vores kunder ser os som værne stabile og troværdige i vores rengøringsserviceservice og personlige betjening. Derfor sørger vi for, at vi er tilfredse med vores arbejde, inden vi går fra stedet. Hvis du eventuelt er utilfreds med resultatet, må du endelig kontakte os, så vi kan snakke om tingende og rette op på problemet.

  Rene og sunde arbejdspladser

  Som fuldtidsarbejder opholder du dig det meste af dagen på dit arbejde. Derfor ved vi også, hvor meget ens arbejdsplads miljø kan påvirke en. Hvis din arbejdsplads er rodet og beskidt, har det en tendens til at smitte af på det arbejde, der skal udføres. Effektivitet falder løbende og energiniveauet bliver mindre, eftersom indeklimaet ville føles tungt og indelukket.

   En grundig rengøring med de rette rengøringsmaterialer og metoder, vil derfor forbedre medarbejdernes velvære og sørge for de ikke bliver generet af beskidte omgivelser. Vi forstår hvor nødvendig en ordentlig rengøring er og derfor sørger vi for du får den rette erhvervsrengøring i Valby du fortjener. kontakt os på mobil, mail eller ved at udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, i form af erhvervsrengøring i Valby, så kontakt os via mail: info@rengoringsfirma.dk,
  på tlf. nr. 40 73 08 04, eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning der passer jer.

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os gerne via vores kontaktformular, via mail: info@rengoringsfirma.dk eller ring til os på tlf. 40 73 08 04 så finder vi en løsning der passer dig!

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: