Vi kan tilbyde dig vores handyman services i området Søborg, Bagsværd, Herlev og de omkringliggende byer udenfor København. 

Det er således at vi kører i en radius af 50 km. udenfor København, derfor er du altid velkommen til at ringe, også hvis du ikke ser din by nævnt ovenfor.

Få professionel handymand hjælp til småting i hjemmet

Med vores professionelle team hos Damkier Service, kan vi hjælpe med alt fra mindre reparationer og andre småting i hjemmet, såvel som i haven såsom hækklipning.

Fordelene ved at vælge os er:

  • Pålidelige og erfarne medarbejdere 
  • Fordelagtige priser
  • Tilgængelig for både erhvervs og privatkunder 
  • Kvalitet og holdbarhed er ikke noget vi går på kompromis med.

Vi kan også hjælpe dig med service af ejendommen. Her har vi gennem årene stået for alt fra trappevask til vinduespolering

Da vi bestræber os på god kundeservice, forventningsafstemmer vi altid med dig inden handyman opgaver udføres. På den måde er vi sikker på at leve op til dine ønsker og behov.

Indhent tilbud

Hvorfor skal du vælge en professionel handymand

Der findes flere grunde til at vælge en professionel handymand, til at stå for mindre reparationer og andre småting i hjemmet. 

Først og fremmest vil en handymand som os, have den nødvendige viden og ekspertise, der sikre dig at arbejdet bliver korrekt udført til en standard. 

Samtidig kan vi med de rigtige materialer og viden om metoder der skal bruges, forlænge holdbarheden af vores handyman services. 

Derudover er det også vigtigt, specielt ved mindre reparationer, at undgå og gøre skaden værre. Hvis du ikke har tiden eller motivationen, til at udføre arbejdet selv korrekt i første omgang, kan det i værste tilfælde blive en større udgift at få det fikset efterfølgende. 

Få et uforpligtende tilbud på vores handyman services

Vi kan udfører et bredt udvalg af handyman opgaver. Hvis du skulle være interesseret i at hører mere, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om muligheden for at få en handymand ud til dig. 

Kontakt os på telefon 40 73 08 04 via mail info@rengoringsfirma.dk, eller med en besked via kontaktformularen, så finder vi en konkurrencedygtig pris til dig og din løsning.