Kontorrengøring i Glostrup

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Kontorrengøring med fokus på kvalitet

I P.A. Rengøring får du en samarbejdspartner, der sætter en ære i at udføre et godt stykke rengøringsarbejde. Søger du kontorrengøring i Glostrup, så tag kontakt til os – vi ved, hvor vigtigt et rent kontormiljø er for arbejdsglæden, trivslen og hverdagen på job.

Hos P.A. Rengøring har vi stor erfaring, netop når det gælder kontorrengøring. Vi sørger for at levere jeres kontorlokaler rengjorte helt ind i hjørnerne, så I kan fokusere på det, I gør bedst. Vi sørger desuden for at desinficere overfladerne på kontoret, så de er rene til når I møder ind på arbejde.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøringsvask

  Vælg et rengøringsfirma med erfaring

  Et af vores varemærker er ren samvittighed. Når vi indgår en aftale, så holder vi den, lige som at vi sætter en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Det sikrer vi ved at ansætte folk, der er pålidelige og kompetente. Vi og vores medarbejdere har over 24 års erfaring i rengøringsbranchen, og netop erhvervsrengøring er en af vores spidskompetencer.

  Når vi opstarter et samarbejde med en kunde, sørger vi for at relationen bliver tillidsfuld. Det kommer bl.a. til udtryk i vores værdier:

  • ​Vi har mere end 30 års erfaring
  • ​Vi vægter ærlighed højt
  • ​Vi leverer arbejde af høj kvalitet
  • ​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere
  • ​.. og ikke mindst god service

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo