Kontorrengøring i Lyngby

Rengøringsfirma med mere end 35 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Kontorrengøring med fokus på kvalitet

Hos DAMKIER SERVICE har vi mange års erfaring med erhvervsrengøring, og det gør os til et oplagt valg for dig, der søger professionel kontorrengøring i Lyngby. Vi udfører en bred vifte af rengøringsopgaver i en radius af 50 km. omkring København.

Vi har fokus på at levere et god stykke arbejde, der lever op til både dine og vores egne forventninger. Derfor sørger vi for at medarbejderne hos er pålidelige, kompetente og glade for det, de laver. Det sikrer i sidste ende, at vi kan levere et godt og tilfredsstillende resultat. Vi kommer ud i alle krogene, ser detaljerne og sørger desuden for at desinficere overflader, så kontoret er rent, til når I møder ind på arbejde igen.

Vores værdier er bl.a.

 • ​Ærlighed
 • ​Høj kvalitet
 • ​Stabilitet
 • ​God service

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Tørre støv af

  Invester i rengøring af dit kontor

  Hvem sætter ikke pris på at arbejde i rene og ryddelige omgivelser? Langt de fleste medarbejdere vil sige, at et rengjort kontor spiller en stor rolle i trivslen på arbejdspladsen. Derfor kan professionel kontorrengøring være en god investering for dig og din virksomhed. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din rengøringssituation, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Vores telefon er altid åben – ring på 40 73 08 04 – eller skriv en mail til os på info@rengoringsfirma.dk.

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo