​Kontorrengøring i Vallensbæk

Professionel kontorrengøring udført af rengøringsfirma med 35 års erfaring. Vi sørger for, at jeres lokaler er skinnende rene, inden vi forlader bygningen.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

​Kontorrengøring i Vallensbæk med fokus på kvalitet

Kontorrengøring kan godt være et parameter, der nogle gange bliver nedprioriteret. Dog er vi sikre på, at det vil skabe en kæmpe forskel for du og dine medarbejdere, hvis der altid er sørget for rene og pæne omgivelser. Hos DAMKIER SERVICE vil vi meget gerne stå for det job, og du får her 5 grunde til, hvorfor du skal samarbejde med os:

·   Vi har 35 års erfaring… som gør os yderst kvalificerede til at levere et resultat i topkvalitet.

·   Ærlighed… som bidrager til det bedste samarbejde os imellem.

·   Høj kvalitet… som altid vil efterlade dig med en tilfredsstillende følelse efter hver rengøring.

·   Stabilitet… som gør, at du altid kan være sikker på at få din rengøring til rette tid.

·   God service… så du kan være sikker på, at vi altid vil gå et skridt ekstra for vores kunder.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring

  DAMKIER service kan udføre opgaven

  Alle kontorvirksomheder har brug for rengøring af lokalerne, og når det nu er en nødvendighed, hvorfor så ikke vælge den bedste virksomhed til at udføre opgaven? Hos DAMKIER service tilbyder vi grundig kontorrengøring i Vallensbæk.

  Vi har stor erfaring inden for rengøringsfaget, men har især specialiseret os i erhvervsrengøring. Derfor ved vi også, hvor vigtige rene lokaler er for et godt arbejdsmiljø fyldt med trivsel og koncentration. Vi garanterer et rengøringsarbejde, hvor der bliver gået i dybden med detaljerne, så du altid oplever et resultat af højeste kvalitet, når vi er færdige.

  Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk. Så sørger vi for at give dig et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i Vallensbæk!

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo