Privatlivspolitik - GDPR

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS P.A. Rengøring

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Cookieoversigt:

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@rengoringsfirma.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Firma: P.A. Rengøring
Adresse: Brydehusvej 1F, 2750 Ballerup
Telefon: 40 73 08 04
E-mail: info@rengoringsfirma.dk

Google

★★★★★

Anbefaler dette firma

Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
google
Pernille
via Google

★★★★★

RENGØRING I TOPKVALITET

SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
google
Ole
via Google

★★★★★

Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
google
Casper
via Google
Trustpilot

★★★★★

Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
Trustpilot stjerne
Charlotte
via Trustpilot

★★★★★

Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
Trustpilot stjerne
ANB
via Trustpilot

★★★★★

Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
Trustpilot stjerne
Tine
via Trustpilot

Lyst til at kigge forbi?

Kontakt os i dag, eller kom forbi vores hovedkontor i Ballerup.

Kontaktinfo

Samarbejdspartnere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit integer.