Trappevask i Herlev

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Trappevask med fokus på kvalitet

​Stiler du også efter altid at give dine gæster en kærlig og varm velkomst? Det skal din bygning selvfølgelig også give, uanset om den huser din virksomhed eller beboerforening. Trappearealet er typisk den første del af bygningen, som besøgende bliver præsenteret for, og derfor er det vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med et indbydende og skinnende trappeområde.

Med mere end 30 års erfaring i branchen, tilbyder P. A. Rengøring professionel rengøring af høj kvalitet. Vi står klar til at give din bygning en pletfri og omhyggelig trappevask, og vores dygtige fagfolk stiller sig først tilfredse, når selv de mindste pletter er skrubbet væk. 

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Vi efterlader dine trapper som var de nyopførte

  ​Hos P. A. Rengøring tilstræber vi altid at tildele vores kunder et fast rengøringsteam. På den måde er vores medarbejdere specialister i at vedligeholde lige netop din bygning – som bl.a. sikrer trappevask af høj kvalitet.

  Brænder du inde med specifikke ønsker til rengøringsarbejdet? P. A. Rengøring lytter med stort engagement til dit specifikke behov og kommer hjertens gerne med en løsning på din forespørgsel. Vi er stærkt optagede af altid at gøre vores ypperste for at skabe en god og personlige dialog med alle vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på trappevask. Grib din telefon eller send os en mail – vi står klar med god service.

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo