​Trappevask

Her hos DAMKIER SERVICE har vi 35 års erfaring inden for trappevask. Vi kan sørge for at dine trapper skinner. og du bliver lige så tilfreds som vores andre kunder. Se selv hvad de synes om os, 4,5/5 Stjerner på Trustpilot

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

​Trappevask der skinner

Vi klarer enhver form for trappevask i Ballerup, fra Måløv til Skovlunde til Herlev og Rødovre, men har også kunder i bl.a. Brøndby, Lyngby, Vanløse, Søborg og Vallensbæk. Vi kører faktisk i en radius af 50 kilometer omkring København, så du er altid velkommen til at ringe, hvis du ikke bor i en af ovenstående byer. 

 

Vi er et bredt favnende rengøringsfirma med 35 års erfaring i branchen, og vi tilbyder alt inden for rengøring. Vi arbejder for både beboerforeninger og virksomheder, og vi påtager os såvel store som mindre opgaver. Vi har altid fokus på kvalitet i vores arbejde, og vi holder altid vores aftaler. Vi sætter en ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde, især fordi tilfredse kunder holder i længden.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Professionel trappevask

  Rene omgivelser er vigtigt for trivslen, og hvad enten det drejer sig om en beboerforening eller en erhvervsejendom, er rene trapper også en central del bygningens udtryk. Virksomheden skal gerne virke præsentabel, og vores bolig skal helst virke indbydende. Trappevask er derfor en temmelig vigtig del af ejendommens vedligeholdelse, og opgaven bør således lægges i hænderne på fagfolk, der virkelig har forstand på jobbet.

  Stabil og grundig rengøringshjælp

  Trappevask
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Indhent tilbud på trappevask

  Kontakt os med jeres behov for trappevask, på telefon 40 73 08 04.​ Vi står altid klar til at strikke et godt tilbud sammen til jer og ønsker i en fast aftale, så klarer vi også den. Vi ser frem til at høre jer.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo