Vinduespolering

DAMKIER SERVICE har over 35 års erfaring med vinduespolering. En vinduespolering kan betyde meget for det indtryk man får, når man kigger på bygningen/boligen. 

Kontakt os i dag og hør mere.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

​Professionel Vinduespolering

Du vil blive overrasket over, hvad en vinduespolering kan gøre for din kontorbygning eller for dit hjem. Du ønsker naturligvis, at dine vinduer tager sig godt ud, og her kan en polering være et meget gavnligt initiativ. 

Det er på mange måder en tidskrævende, besværlig og måske endda direkte farlig opgave, selv at pudse og polere dine vinduer. Vinduerne, som skal poleres, kan i mange tilfælde være svært tilgængelige, og en vinduespolering er simpelthen bare svær at stå med selv. Du kan derfor med fordel vælge at alliere dig med et firma, når du står overfor et projekt som dette.

Når du er nået så langt i dine overvejelser, at du har besluttet dig for at anskaffe hjælp til din vinduespolering, skal du finde det helt rigtige firma. Du kan med fordel benytte et firma, som har den erfaring der skal til for at levere et resultat, du vil blive glad for. Sådan en samarbejdspartner finder du hos os.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og effektiv rengøringshjælp

  rengøringsmand 2 - vinduespolering

  Vinduespolering i hele Storkøbenhavn

  Hos DAMKIER SERVICE har vi mange års erfaring med vinduespolering, og vi har opbygget en stor kundekreds i hele Storkøbenhavn

  Leder i efter en vinduespudser og vinduespolering til fordelagtige priser, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til på mail info@rengoringsfirma.dk.
  Læs også vores anmeldelser på Trustpilot.

  Vi har kapacitet til at tilbyde vinduespolering på alle typer opgaver:

  • Fabrikker
  • Butikker
  • Universitetet
  • Private huse
  • Store og små virksomheder
  • Og mange flere

  Vi klarer alle størrelser vinduespolering

  Hos Damkier Service har vi den grundtanke, at ingen opgave er for stor eller for lille.

  Vores store erfaring med vinduespolering, og effektivt planlægning gør, at vi uden tøven kan sikre dig resultater i særklasse. 

  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  rengøringsmand 4 - Vinduespolering
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for et godt tilbud på vinduespolering

  Det, vi vil hos P. A Rengøring er at levere en høj og individuelt tilpasset service når vi udfører vinduespolering. Vi ønsker at se hver eneste kunde glad og tilfreds med de resultater, vi leverer, og vi ønsker at være din fleksible samarbejdspartner i det projekt, du står foran.

  Vi vil med stor glæde komme forbi og give dig et uforpligtende tilbud, og dette ligegyldigt opgavens omfang og øvrige karakter. Hos P. A Rengøring klarer vi alt lige fra en enkelt opgave til en årlig aftale.

  Kontakt os allerede i dag på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk, og lad os sammen etablere og planlægge en professionel løsning, som er tilpasset til dine behov og dine ønsker og krav.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo