Vinduespudsning i Brønshøj

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

​Vinduespudsning med fokus på kvalitet

Du kan være ganske sikker på, at dine medarbejdere vil sætte pris på, at de kan nyde udsigten og lade dagslyset trænge ind gennem rene og pæne vinduer. Ikke nok med at det ser pænt ud, så bidrager det tilmed også til et bedre arbejdsmiljø for både du og dine medarbejdere.

Det kan være både tidskrævende og besværligt at rengøre vinduer, især fordi mange er placeret på udsatte steder oppe i højden. PA Rengøring er specialister inden for feltet, og vores udgangspunkt er, at ingen opgave er for indviklet til os.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  rengøringsmand 2 - vinduespolering

  Hvorfor skal Damkier Service stå for din vinduespolering?

  Hos Damkier Service ønsker vi at være din bedste samarbejdspartner, når det kommer til vinduespudsning. Vi har mange års erfaring bag os, og vi dækker samtidig et stort geografisk område. Uanset hvilken form for bygning, du har brug for hjælp til, så kan vi udføre det bedste resultat for dig.

   

  Vi mener at ærlighed og stabilitet er nogle af de vigtigste faktorer for et godt og langvarende samarbejde. Derudover sørger vi altid for at give dig den bedste service i sammenspil med den høje kvalitet, som vores arbejde har. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk.

   

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo