Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Herlev

Hos DAMKIER Service er vi specialister i alt, hvad der lægger sig under overskriften professionel ejendomsservice. Vores mål er altid at levere skarp og pletfri rengøring, hvor der ikke er en finger at sætte på kvaliteten. Uanset om du søger rengøringsydelser i form af kontorrengøring, trappevask, græsslåning og generel vedligeholdelse af ejendommens udendørsfaciliteter, står vi parate til at give dig en god service.

Vi har 35 års erfaring i branchen og er fortsat stærkt motiverede efter altid at efterlade omgivelserne tilfredsstillende og indbydende. Har du et helt særligt behov i forhold til ejendomsservice? Hos DAMKIER Service kommer vi hjertens gerne med en løsning på din specifikke forespørgsel og gør altid vores ypperste for at skabe en god og personlig dialog med alle vores kunder.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Ejendomsservice af høj kvalitet i Herlev

Vi tilbyder professionel og grundig ejendomsservice i omegnen af vores hovesæde i Ballerup Kommune. Søger du ejendomsservice i eller omkring Herlev? Hos DAMKIER Service står vi klar med moppen, støvsugeren, græsslåmaskinen og andet udstyr, og klarer enhver rengøringsydelse med et smil. Du kan forvente stabilitet og ærlighed fra alle vores medarbejdere, og det er de grundværdier, vi til enhver tid vil bygge vores samarbejde på. Send os en mail eller ring os op – vi står klar i den anden ende med et uforpligtende tilbud til dig. ​

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.