Professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring

Vi er et rengøringsfirma med 35+ års erfaring. Vi har derfor den nødvendige ekspertise, og med de helt rigtige rengøringsmidler, fjerner vi alt savsmuld og andet skidt, så dit hjem eller erhvervslokale igen er klar til at blive brugt.

Skal vi hjælpe dig med håndværkerrengøringen? Vi holder til i Ballerup, men tilbyder vores services til alle der ønsker det i området Søborg, Bagsværd, Herlev og de omkringliggende byer udenfor København.

Vi kører i en radius af 50 kilometer udenfor København, så du er altid velkommen til at ringe, hvis du ikke ser din by nævnt i ovenstående.

Indhent tilbud

Få effektiv og grundig håndværkerrengøring

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværkerrengøring. Det er nemlig vigtigt efter endt byggeprojekt, at komme ind i alle de små kroge. 

Vi har øje for detaljen, du kan derfor trygt overlade dit hjem eller erhvervslokale til os. 

Ligegyldigt byggeprojektets størrelse, Udfører vi altid rengøring efter håndværkere, med dine ønsker og behov i fokus. Du får derfor en kundetilpasset løsning, og det er altid til en fordelagtig pris. Det mener vi nemlig er god kundeservice. 

Andre fordele ved at vælge Damkier Service til din håndværkerrengøring er:

  • Du sparer tid og besvær - Vi sikre at dit hus er grundigt rent, så det igen står helt skarpt.
  • Stor erfaring og ekspertise - Med vores mange års ekspertise, kan vores professionelle team af rengøringsfolk, tilbyde dig korrekt udført rengøringsarbejde, med miljøvenlige rengøringsmidler. 
  • Fleksibilitet - Vi er et yderst fleksibelt rengøringsfirma. Derfor tilbyder vi at udfører håndværkerrengøringen, på insdividuelt tilpassede tidspunkter på dagen. På den måde tilpasser vi os dit skema. 
  • Sikkerhed - Hos Damkier service, sørger vi for at have nødvendige forsikringer og godkendelser, så du trygt kan overlade dit hjem eller erhvervslokale til os.
  • Professionelt udstyr - Vi benytter altid professionelt rengøringsudstyr og midler, der fjerner selv det mindste skidt og snavs. Du kan derfor være sikker på at få en effektiv og grundig rengøring efter håndværkere.

Rengøring efter håndværkere - det kan vi tilbyde

Vi kan udfører alt indenfor rengøring. Om det så er en omgang erhvervsrengøring, eller rengøring af kontoret og klinikken, så står vi klar med vores ekspertise. 

Når det kommer til håndværkerrengøring kan vi for eksempel tilbyde:

✔️ Affaldshåndtering samt oprydning, i og efter byggefasen
✔️ Rengøring af alt fra hjem til byggeplads
✔️ Skurvognsrengøring
✔️ Overdragelsesrengøring

Få et uforpligtende tilbud på en håndværkerrengøring

Hvis du skulle være interesseret, i at høre mere om dine fordele og muligheder for rengøring efter håndværkere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi informere og rådgiver dig gerne, til den bedst mulige løsning for dit hjem eller erhvervslokale.

Kontakt os på telefon 40 73 08 04, via mail info@rengoringsfirma.dk, eller med en besked via vores kontaktformular, så finder vi en konkurrencedygtig pris til dig og din løsning.