Få professionel erhvervs eller privatrengøring

Rengøring er vigtigt for at skabe et rent og hygiejnisk miljø, i privaten eller hos dit erhverv. Det byder ind til et bedre indeklima, og mindsker spredelsen af sygdomme, da alle overflader bliver desinficeret og bakterierne dræbes. 

Hos Damkier Service, har vi dig og dit hjem eller erhvervsbygning i fokus. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores løsninger. 

Det betyder at du altid er sikret, en grundig og effektiv rengøring i hjemmet eller til erhvervet, hvor vi sikre at alle overflader er skinnende rene, og selv de mindste kroge er rengjort. 

Ønsker du rengøring af enkelte rum, kan dette ligeledes arrangeres. Vi forventningsafstemmer altid inden vi går i gang, så du trygt kan stole på at vi korrekt udfører arbejdet for dig.

Kontakt os

Miljøvenlig rengøringsservice

Om du søger erhvervs eller privatrengøring, har vi med vores 35+ års erfaring, den fornødne viden omkring hvordan arbejdet udføres korrekt. 

Fordelen ved at vælge os til din rengøring, er at vi har det professionelle udstyr og rengøringsmidler, til at fjerne selv det værste skidt og snavs. 

Vi bruger også kun miljøvenlige rengøringsmidler, der sikre dig et kemikaliefrit indeklima, hvor du selv og kunderne kan opholde sig i sunde omgivelser. 

Vi kan klarer alle rengøringsopgaver

Vi står klar til at udfører alle rengøringsopgaver du måtte have. Om det er en almindelig støvsugning, tørring af overflader til den helt store erhvervsrengøring. 

Vi kan for eksempel hjælpe dig hvis du søger:
✔️ Privatrengøring
✔️ Erhvervsrengøring
✔️ Kontorrengøring
✔️ Klinikrengøring
✔️ Trappevask
✔️ Vinduespudsning
✔️ Håndværkerrengøring
✔️ Og mere til

Der er ingen opgave som er for stor eller lille til os. Du skal derfor ikke tøve med at ringe, såfremt du ønsker at høre mere om dine muligheder for en rengøring. 

Kontakt og få et uforpligtende tilbud på rengøring

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Eller ønsker du flere informationer og rådgivning, til den bedste løsning for dig og dit hjem eller erhvervsbygning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os på telefon 40 73 08 04, via mail info@rengoringsfirma.dk, eller med en besked via kontaktformularen, så finder vi en konkurrencedygtig pris til dig og din løsning.