Med rengøring af klinikker hos os, er du sikker på at få en grundig rengøring, der hjælper jer med at undgå bakteriespredning. Så fremstår jeres klinik rent og pænt, som en klinik bør være. 

Få grundig og effektiv klinikrengøring, af et professionelt rengøringsfirma, med over 35+ års erfaring i området Søborg, Bagsværd, Herlev og de omkringliggende byer udenfor København. 

Det er således at vi kører i en radius af 50 km. udenfor København, derfor er du altid velkommen til at ringe, også hvis du ikke ser din by nævnt ovenfor.

Indhent tilbud

Professionel klinikrengøring med din klinik i fokus

Hos Damkier Service finder du kompetente medarbejdere, som med stor ekspertise, overholder alle hygiejnekrav der skal til, når vi foretager rengøring af klinikker i Danmark.

Fordele ved at vælge os til din klinikrengøring er derfor som følgende:
✔️ Høj professionalisme - Vores serviceniveau er altid af højeste kvalitet. Vi sørger for at alt er i orden til tiden.
✔️ Fleksibilitet - Vi tilbyder fleksible rengøringstider, så din klinik vil blive rengjort, på de tidspunkter det passer jer bedst. Det gælder også udenfor åbningstiden.
✔️ Miljøvenligt - Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsmidler, så du er sikret en ren og sund klinik, uden at skade miljøet.
✔️ Personlig tilgang - Vi tilbyder individuelle tilpassede løsninger, der matcher dine ønsker og behov, i forbindelse med rengøring af klinikker. 
✔️ Erfaring - Med vores 35+ års erfaring, forstår vi de særlige krav, der følger med sundhedssektoren.

Der er selvfølgelig flere fordele ved at vælge os, som din rengøringspartner til klinikrengøring. Hvis du er interesseret i at høre mere, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. 

Vi tager gerne en uforpligtende snak, om dine muligheder for professionel rengøring af klinikken.

Højteknologisk udstyr og sikre rengøringsmidler

Vi benytter os af den nyeste teknologi og de mest effektive rengøringsmidler, til at sikre en grundig rengøring af din klinik. Vores mål er at fjerne bakterier, vira og andre mikroorganismer, der kan udgøre en trussel for klinikkens miljø.

Med os som din rengøringspartner, får du en rengøring, der går ud over det overfladiske og sikrer en dybdegående desinficering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring af klinikker

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på klinikrengøring, er du velkommen til at ringe og kontakte os. 

Tag fat i os på telefon 40 73 08 04 via mail info@rengoringsfirma.dk, eller med en besked via kontaktformularen, så finder vi en konkurrencedygtig pris til dig og din løsning.

Lad os hjælpe dig med at sikre en ren og hygiejnisk klinik.