DAMKIER SERVICE SIDEN 1987 - OM OS

Om os, DAMKIER SERVICE i Ballerup er en virksomhed, der arbejder med rengøring – både erhvervsrengøringog lagerrengøring – og ejendomsservice. Vi har eksisteret siden 1987, og har derfor stor erfaring indenfor vores branche. Det ser vi som en stor fordel for vores kunder, både gamle og nye i hele området omkring Rødovre og Herlev.

Vi betragter os selv som et team, der arbejder godt sammen. Vi elsker udfordringer, og vi kan løse alle opgaver. Ingen opgaver er for store, og ingen opgaver er for små. Vi er kendt for at levere professionel rengøring af høj kvalitet, og vi sætter en ære i kundebetjening. Vores kunders behov og ønsker er vigtige for os, og vi sætter pris på respons og feedback, for at kunne udvikle og forbedre os hele tiden.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, ærlighed og stabilitet. Det sikrer en god betjening overfor vores kunder, der kan forvente en virksomhed, der holder sine aftaler, udfører professionel rengøring og ejendomsservice samt lytter til kunden. Vi kan dermed udføre opgaver, der passer til dine specifikke krav, ønsker og behov.

Høj Kvalitet

Stabilitet

God Service

Ærlighed

Rent Miljø

Kundens Behov

​Et udpluk af vores kunder

Vi står altid klar med en god aftale på erhvervsrengøring

Kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk for mere information og en eventuel fast aftale om erhvervsrengøring i jeres virksomhed. Vi står altid klar med et godt tilbud, om det på en fast aftale eller blot en enkelt rengøring.