Professionel erhvervsrengøring med kvalitet for øje

Har jeres firma brug for at der bliver udført grundigt erhvervsrengøring? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi gør rent i hele Ballerup, Hvidovre, Glostrup og de omkringliggende byer udenfor København. Vi er derfor altid i omegn, når i har brug en skinnende og pletfri rengøring. 

Hos Damkier Service favner vi bredt inden for rengøringsfaget, men vi er specialister i erhvervsrengøring. Hvad enten det drejer sig om butikker, kontorer, lagerbygninger, klinikker eller bare en billig trappevask, så klarer vi rengøringen til perfektion.

Indhent tilbud

Hvorfor få foretaget en professionel erhvervsrengøring?

Alle mennesker befinder sig bedst i rene omgivelser, og på en arbejdsplads er det bevist, at de ansatte arbejder og trives bedre, når lokalerne er rengjorte og har et bedre indeklima.

Vores mål er at skabe så gode rammer for dit firma, så i kan fokusere på hvad i gør bedst. Uanset størrelsen på dit lokale og dine præferencer, sørger vi for at imødekomme alle dine behov og ønsker, så du bliver 110% tilfreds med vores professionelle erhvervsrengøring i Storkøbenhavn. 

Fordele ved at vælge os til din erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Ønsker du at få regelmæssig rengøring til dine erhvervslokaler, så bør du vælge Damkier Service til at varetage dine rengøringsopgaver. Du får en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer varen. Vi sørger for at du møder til et pletfrit og skinnede rent lokale med vores hovedrengøring til erhverv.  

Når du vælger Damkier Service til at stå for din rengøring til erhverv, er du garanteret: 

  • Miljø og bæredygtig rengøring
  • Omhyggelig rengøring af alle overflader og rum
  • Professionelt udstyr og materialer
  • Vi overholder altid alle vores aftaler

Vores rengøringsfolk er alle ansat efter deres dygtighed og arbejdsmoral, som sikrer at arbejdet bliver udført korrekt og effektivt. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi holder altid vores aftaler. Vi tilstræber et tæt samarbejde med vores kunder, fordi vi tror på, at vi i fællesskab bedst kan skabe de bedste resultater.
 

Kontakt os for en god aftale på professionel erhvervsrengøring

Priser på erhvervsrengøring kan variere. Kontakt os på telefon 40 73 08 04 via mail info@rengoringsfirma.dk eller med en besked til i vores kontaktformular, så finder vi en konkurrencedygtig pris til dig og din løsning.

Vi tilbyder erhvervsrengøring til kunder i en radius af 50 km. udenfor København. Her har vi mange kunder fra området Søborg, Bagsværd og Herlev.

Vi kan også hjælpe dig med en professionel håndværkerrengøring.