Trappevask der skinner

Vi klarer enhver form for trappevask i Ballerup, men har også mange kunder i området Søborg, Bagsværd, Herlev og de omkringliggende byer udenfor København.

Vi kører i en radius af 50 kilometer udenfor København, så du er altid velkommen til at ringe, hvis du ikke bor i en af ovenstående byer. 

Vi er et bredt favnende rengøringsfirma med 35+ års erfaring i branchen, og vi tilbyder alt indenfor rengøring. 

Vi arbejder for både beboerforeninger og virksomheder, og vi påtager os store såvel som mindre opgaver. 

Hos os er der fokus på kvalitet i vores arbejde, og vi holder altid vores aftaler. Vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, især fordi tilfredse kunder holder i længden.

Indhent tilbud

Fordele ved at vælge os til din trappevask

Vi bestræber os på at yde bedst mulig service, til alle vores kunder. Derfor får du flere fordele ved at vælge os som din rengøringspartner til udførelse af trappevask. 

Dine fordele er for eksempel:

  • Tilgængelighed - Vi tilbyder vores service til fleksible tidspunkter. Det betyder at vi i samarbejde, finder en tid der passer ind i din travle hverdag. 
  • Kvalitet - Vi bruger altid professionelle og miljørigtige rengøringsmidler. Samtidig får du med vores grundighed, en trappe der bliver renset i dybden.
  • Konkurrencedygtig prissætning - Vores services er altid prissat til en overkommelig pris.
  • Skræddersyet løsning - Vi tilpasser trappevask til dine ønsker og behov.
  • Øget sikkerhed - Med en trappevask hos os, sikre vi at fjerne eventuelle glatte overflader eller andet skidt, der kan forårsage en ulykke.

Stabil og grundig rengøringshjælp med professionel trappevask

Rene omgivelser er vigtigt for trivslen, og hvad enten det drejer sig om en beboerforening eller en erhvervsejendom, er rene trapper også en central del af bygningens udtryk. 

Virksomheden skal gerne virke præsentabel, og vores bolig skal helst virke indbydende. Vask af trappen er derfor en temmelig vigtig del af ejendommens vedligeholdelse, og opgaven bør således lægges i hænderne på fagfolk, der virkelig har forstand på jobbet.

Indhent tilbud på professionel trappevask

Kontakt os med jeres behov for trappevask, på telefon 40 73 08 04 eller via mail info@rengoringsfirma.dk.​ Vi står altid klar til at strikke et godt tilbud sammen til jer og ønsker i en fast aftale, så klarer vi også den. Vi ser frem til at høre jer.

Få en professionel trappevask i området Søborg, Bagsværd, Herlev og de omkringliggende byer udenfor København.