Trappevask der skinner

Vi klarer enhver form for trappevask i Ballerup, fra Måløv til Skovlunde til Herlev og Rødovre, men har også kunder i bl.a. Brøndby, Lyngby, Vanløse, Søborg og Vallensbæk. Vi kører faktisk i en radius af 50 kilometer omkring København, så du er altid velkommen til at ringe, hvis du ikke bor i en af ovenstående byer. 

Vi er et bredt favnende rengøringsfirma med 35 års erfaring i branchen, og vi tilbyder alt inden for rengøring. Vi arbejder for både beboerforeninger og virksomheder, og vi påtager os såvel store som mindre opgaver. Vi har altid fokus på kvalitet i vores arbejde, og vi holder altid vores aftaler. Vi sætter en ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde, især fordi tilfredse kunder holder i længden.

Stabil og grundig rengøringshjælp

Professionel trappevask

Rene omgivelser er vigtigt for trivslen, og hvad enten det drejer sig om en beboerforening eller en erhvervsejendom, er rene trapper også en central del bygningens udtryk. Virksomheden skal gerne virke præsentabel, og vores bolig skal helst virke indbydende. Trappevask er derfor en temmelig vigtig del af ejendommens vedligeholdelse, og opgaven bør således lægges i hænderne på fagfolk, der virkelig har forstand på jobbet.

Indhent tilbud på trappevask

Kontakt os med jeres behov for trappevask, på telefon 40 73 08 04.​ Vi står altid klar til at strikke et godt tilbud sammen til jer og ønsker i en fast aftale, så klarer vi også den. Vi ser frem til at høre jer.