Professionel og kompetent ejendomsservice i Albertslund

DAMKIER Service leverer mange former for professionel rengøring – vi klarer alt lige fra kontorrengøring, til ejendomsservice og trappevask. Med alt vores rengøring har vi fokus på kvalitet. DAMKIER Service yder altid sit bedste, og alle vores medarbejdere sørger for at efterlade omgivelserne helt rene og indbydende – rene omgivelser er godt for sjælen.

DAMKIER Service har udgangspunkt i Ballerup kommune, men vi tilbyder også rengøring i omegnen – heriblandt Albertslund.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Ejendomsservice af høj kvalitet i Albertslund

Vi hos DAMKIER Service er fleksible, og vi ønsker at finde den bedste løsning for vores kunder. DAMKIER Service tilbyder blandt andet ejendomsservice i form af trappevask, græsslåning, hækkeklipning og generel vedligeholdelse af udendørsarealer. Søger du ejendomsservice eller anden rengøring i eller omkring Albertslund, er du altid velkommen til at kontakte os hos DAMKIER Service for et uforpligtende tilbud.​

Folk du kan stole på

Der er 5 gode grunde til at vælge DAMKIER Service

Ikke nok med at vi tilbyder en lang række af rengøringsydelser, har vi også vores standpunkter, som vi vægter meget højt:

- Vi har 35 års erfaring i branchen

- Vi er altid ærlige over for vores kunder

- Vi leverer rengøring af høj kvalitet

- Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

- All around god service

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice i Albertslund

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.