Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Ballerup

Mangler du et firma, som kan udføre fleksibel viceværtservice – i henhold til både store og små opgaver? Så er du kommet til det rette sted. Hos DAMKIER Service tilbyder vi ejendomsservice i Ballerup, hvor vi kan ordne alt lige fra trappevasken til hækkeklipningen.

Vores medarbejdere bærer en solid viden om rengøring og vedligeholdelse, og de gør en dyd ud af at levere et godt slutresultat hver gang.

Hvis vi skal hjælpe dig, foretrækker vi at samarbejdet foregår under en tæt dialog, hvor vi finder frem til de bedste løsninger for dig og dine omgivelser. Vi stræber altid efter et godt og længerevarende samarbejde, hvor alle parter er tilfredse med formålet.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Du skal vælge vores firma fordi…

Vi har 35 års erfaring indenfor branchen, og er derfor yderst kvalificerede til alle opgaver både indendørs og på udendørsarealer. Vi ønsker et ærligt samarbejde, hvor du og din ejendoms eller virksomheds ønsker er i fokus – så vi kan levere et arbejde i høj kvalitet. Derudover er kvalitet et nøgleord for os i forhold til et godt samarbejde om det arbejde, der skal udføres – så du står tilbage med en god mavefornemmelse og en følelse af en ekstraordinær service.

Ønsker du at høre mere om ejendomsservice i Ballerup, kan du altid kontakte os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.