Ejendomsservice i Ballerup af høj kvalitet

Har du brug for et servicefirma med kvalitet i højsæde? Som tilbyder professionel ejendomsservice i Ballerup.
Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Damkier Service udfører vi services til erhverv såvel som private boligejere. Du kan være sikker på at få en grundig, pålidelig og effektiv ejendomsservice hver gang. 

Vores højeste prioritet er din tilfredshed, og du kan derfor forvente en service ud over det sædvanlige. Vi tager gerne det ekstra skridt, for at du bliver 100% tilfreds med resultatet af den foretagede service. Skulle der alligevel være noget, der ikke lever op til dine forventninger, så tag fat i os med det samme. Vi løser det uden problemer, da vi kun samler på glade og tilfredse kunder. Vi forventningsafstemmer altid med dig inden arbejdet, så vi er sikre på vi lever op til dine krav.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice kan både udbydes til erhvervskunder såvel som private boliger og beboelsesejendomme. Men hvad er ejendomsservice egentlig? Kort sagt er det en rengørings og vedligeholdelsesservice, som tilbydes i store dele af København. 

Hvor man ved mindre beboelsesejendomme, i de fleste tilfælde vælger en vicevært til at stå for vedligeholdelsen, vil man med med større lokaler som for eksempel på kontoer, hyrer fagfolk der tilbyder ejendomsservice. 

Hos Damkier Service påtager vi os med mere end 35 års erfaring, alt inden for ejendomsservice, lige fra trappevasken til hækkeklipningen. Vi har mange års erfaring som professionelt rengøringsfirma, og har derfor klaret et utal af forskellige opgaver. Vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe med din, uanset opgavens størrelse og kompleksitet. 

Hvilke ydelser kan vi hjælpe med?

Da ingen opgaver hos Damkier service er for store eller små, kan vi tilbyde dig ydelser som:

  • Vinduespolering
  • Trappevask
  • Hækkeklipning
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Hovedrengøring
  • Småreparationer
  • Og meget mere

Når vi indgår en aftale, er det altid med fokus på dine behov og ønsker. Vi gør derfor, alt hvad vi kan for at imødekomme dem. Vi skræddersyer en serviceaftale til dig, lige meget om du har brug for et fast eller et enkelt besøg. 

Kontakt os for mere information om vores service

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04, til vores mail på info@rengoringsfirma.dk eller via kontaktformularen.