Erfaren og kompetent ejendomsservice i Brøndby

Ikke nok med at DAMKIER Service udbyder erhvervsrengøring og kontorrengøring i topkvalitet, tilbyder vi også ejendomsservice, trappevask og vinduespolering. DAMKIER Service klarer alle rengøringsoplevelser, og vi gør alt for, at kunden føler sig hørt. Vi ønsker altid at gå i dialog med kunden, så du trygt kan få den helt rigtige aftale på plads.

Har du kontor i eller omkring Brøndby, er det altid muligt at kontakte os hos DAMKIER Service til et uforpligtende tilbud om det rengøringstilbud, du ønsker.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Personlig ejendomsservice i Brøndby

DAMKIER Service bygger på tillid og troværdighed, og søger du ejendomsservice, ønsker vi at skabe et tæt forhold. Vi tilstræber os derfor efter at knytte en fast medarbejder på din ejendom, så der kan opbygges en god kontakt. På den måde opstår der ingen misforståelser omkring det ønskede arbejde, og du kan altid være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Vi tilbyder ejendomsservice i form af hækkeklipning, trappevask, græsslåning og generel vedligeholdelse af udendørs- og indendørsarealer.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

DAMKIER Service er det rette valg

Hos DAMKIER Service yder vi altid vores bedste, uanset hvilket rengøringstilbud du søger. Vi har vores standpunkter, som vi vægter utrolig højt:

- Vi har 35 års erfaring i branchen

- Vi er altid ærlige over for vores kunder

- Vi leverer rengøring af høj kvalitet

- Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

- All around god service

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.