Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Brønshøj

Hos DAMKIER Service tilbyder vi en lang række af rengøringsydelser – hvor vi ordner alt erhvervsrengøring. Hos DAMKIER Service kan du få rengjort kontor, trapper og vinduer eller få en aftale om ejendomsservice, hvor vi fikser alt fra græsslåning og hækkeklipning til oprydning af lokaler.

Vi ønsker at komme vidt omkring med vores rengøring. Vi har hjemsted i Ballerup, men tilbyder også rengøring i de omkringliggende kommuner. Er du i eller omkring Brønshøj, er det derfor muligt for dig at booke DAMKIER Service. I Brønshøj skal du vælge DAMKIER Service til dit rengøringsarbejde, da alle vores medarbejdere er stabile og dygtige.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Fleksibel ejendomsservice i Brønshøj

Hos DAMKIER Service er vi også fleksible. Vi udbyder en lang række af opgaver, og vi holder altid, hvad vi lover. Vi ønsker at gå i tæt dialog med vores kunder om deres ønsker – sammen finder vi den bedste løsning. Du er altid velkommen til at kontakte DAMKIER Service for at høre mere om vores ejendomsservicetilbud. Har du spørgsmål til enkelte opgaver, eller hvor ofte vi kommer og fikser, kan du nemt få et uforpligtende tilbud.

Folk du kan stole på

Mange gode grunde til at vælge os

Vi vægter troværdighed højt, og vi mener selv, at vi har meget at tilbyde:

- Vi har 35 års erfaring i branchen

- Vi er altid ærlige over for vores kunder

- Vi leverer rengøring af høj kvalitet

- Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

- All around god service

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.