Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Charlottenlund

Ønsker du fleksibel og stabil ejendomsservice i topkvalitet? Så har vi løsningen til dig her hos DAMKIER Service. Vi tilbyder trappevask, rengøring, hækkeklipning og generel vedligeholdelse af udearealer i Charlottenlund – vores ejendomsservice kan skræddersys og indeholde de områder, som du ønsker vedligeholdelse af.

Når du henvender dig til os, har vi fokus på at etablere et godt og længerevarende samarbejde – hvor vi løbende kan have en tæt dialog. Det giver os muligheden for at finde de bedste løsninger for dig og den ejendom, du skal have serviceret. Dine tanker og ønsker er i højsædet, så du altid kan være tilfreds med de resultater, vi udfører.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

5 grunde til at vælge DAMKIER Service

Hos DAMKIER Service har vi mange års erfaring indenfor rengøring og ejendomsservice, og vi stræber altid efter at levere resultater af højeste kvalitet – både til ejendomme, men også erhvervskunder.

Du skal vælge DAMKIER Service fordi:

  • Vi har 35 års erfaring i bagagen
  • Ærlighed er et af vores fokuspunkter i dialogen med kunden
  • Vi leverer altid et resultat af høj kvalitet
  • Du kan regne med stabilitet fra alle vores medarbejdere
  • Vi ønsker stærke samarbejder, og leverer altid en god service

Kontakt os for et uforpligtende tilbud om ejendomsservice i Charlottenlund på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.