Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Hellerup

Hvis du søger en samarbejdspartner, der kan stå for ejendomsservicen af en ejendom, så er du landet det rette sted. Hos DAMKIER Service er vi specialister i alt, hvad der rimer på rengøring, service og vedligehold – og vi klarer enhver opgave med et smil. Vi har fokus på kvaliteten og ser detaljerne, der gemmer sig i hjørnerne. I vores øjne er det nemlig de små detaljer, der gør hele forskellen. Med hovedsæde i Ballerup Kommune tilbyder vi ejendomsservice i de omkringliggende byer, områder og hele Storkøbenhavn.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Søger du ejendomsservice i Hellerup?

Hos DAMKIER Service påtager vi os alt indenfor ejendomsservice – lige fra trappevask til hækklipning og græsslåning. Vi er med andre ord den vicevært, enhver beboelsesejendom eller erhverv ville elske at have tilknyttet. Vores medarbejdere er dygtige, erfarne folk, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Har I særlig ønsker eller behov, så kommer vi også gerne med et bud på, hvordan det kan løses i praksis – vi sigter efter fleksibilitet, kvalitet og en god dialog.

Vores værdier er ikke til at tage fejl af. For os er det vigtigt, at ethvert samarbejde bygger på:

  • God service
  • ​Fokus på kundens behov
  • ​Ærlighed og stabilitet
  • ​Høj faglig kvalitet

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.