Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Hvidovre

Søger du, din virksomhed eller beboerejendom hjælp til at få klaret vedligehold, rengøring og andre praktiske opgaver i dagligdagen? Hos DAMKIER Service klarer vi enhver form for ejendomsservice i en radius af 50 km fra København – og derfor kommer vi også gerne til Hvidovre.

Vores team af professionelle fagfolk sætter en ære i at levere et ordentlig stykke arbejde – uanset om det er græsslåning, hækklipning, trappevask eller rengøring. Vi påtager os med andre ord alt indenfor ejendomsservice, og gør alt hvad vi kan, for at dialogen med kunden er tæt og bygger på ærlighed og pålidelighed. Vi er desuden fleksible, og tilpasser derfor enhver aftale efter de opgaver, I har behov for at få løst.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Ejendomsservice i Hvidovre med fokus på kvalitet

En god vicevært er nøglen til enhver ejendoms ve og vel – mangler I sådan en? Hos DAMKIER Service ser vi os selv som en professionel, fleksibel vicevært, der har mange års erfaring med både beboelsesejendomme og erhvervskunder. Det giver os ikke bare stor viden om vedligehold og rengøring men også erfaring med, hvordan man bygger en god og tillidsfuld relation op med hver en kunde. Derfor bestræber vi os på at have en fast medarbejder tilknyttet jeres ejendom i Hvidovre, så kontakten kan opbygges og kvaliteten opretholdes.

Vi arbejder ud fra værdierne:

  • God service
  • Fokus på kundens behov
  • ​Ærlighed og stabilitet
  • ​Høj faglig kvalitet

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for ejendomsservice. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.