Ejendomsservice i Lyngby med fokus på kvalitet

Står du og mangler et rengøringsfirma, som udfører kontorrengøring, erhvervsrengøring eller ejendomsservice? Så er du kommet til det rette sted. Hos DAMKIER Service tilbyder vi forskellige typer af rengøring – og alt efter dine ønsker hjælper vi dig gerne med at nå frem til det helt rigtige tilbud.

DAMKIER Service har hjemsted i Ballerup, men vi er et rengøringsfirma med ambitioner, så vi leverer også rengøring i København og de omkringliggende kommuner – heriblandt Lyngby.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

DAMKIER Service klarer også ejendomsservice i Lyngby

Ikke nok med at DAMKIER Service er meget omhyggelige og troværdige, så klarer vi også mange typer af rengøring. Vi står blandt andet for personlig ejendomsservice – såsom hækkeklipning, græsslåning, vinduespolering og trappevask. DAMKIER Service klarer simpelt de fleste opgaver og står også gerne for den generelle vedligeholdelse af udendørsarealer.

Mangler du ejendomsservice i Lyngby, står DAMKIER Service til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Folk du kan stole på

DAMKIER Service har stærke værdier:

DAMKIER Service er et team, som arbejder godt sammen – og vi har derfor nogle stærke, fælles værdier.

- Vi har 35 års erfaring i branchen

- Vi er altid ærlige over for vores kunder

- Vi leverer rengøring af høj kvalitet

- Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

- All around god service

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.