Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Rødovre

​Søger du en professionel og stabil samarbejdspartner, som kan administrere ejendomsservicen af en ejendom i Rødovre? Vi har 35 års erfaring i branchen og er DAMKIER Service eksperter i alt, der vedrører vedligehold, service og rengøring. Vores dygtige og erfarne medarbejdere påtager sig enhver rengøringsydelse med et smil, og vi klarer alt lige fra kontorrengøring og trappevask til græsslåning og generel vedligeholdelse af ejendommes udendørsarealer.

Står du med et særligt behov eller ønske til ejendomsservice i Rødovre eller omegn? Hos DAMKIER Service sætter vi en ære i altid at levere personlig og god service, så vores fælles interesse i at holde din ejendom indbydende og flot, bygger på et behageligt samarbejde. Vores hovedsæde er beliggende i Ballerup Kommune, og vi tilbyder ejendomsservice i de omkringliggende byer – heriblandt Rødovre.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Ærlig, stabil og tiptop ejendomsservice i Rødovre

Udover vores store fokus på at levere ejendomsservice af høj kvalitet, arbejder vi også ud fra en række grundværdier, som vi opbygger ethvert samarbejde ud fra – ærlighed og stabilitet. Vores medarbejdere er kompetente og dygtige til deres arbejde og står parate med støvsugeren, gulvmoppen, hækklipperen og andet udstyr, så din ejendom altid fremstår nydelig og indbydende. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice. Grib din telefon eller send os en mail – vi står klar med god service.

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.