Ejendomsservice i Søborg med fokus på kvalitet

Ønsker du et tæt samarbejde med en virksomhed, der kan tilbyde ejendomsservice af topkvalitet i Søborg? Så har du fundet det rette sted. Hos DAMKIER Service hjælper vi med alt vedligeholdelse – både på indendørs og udendørs arealer. Vi er et team fyldt med dygtige medarbejdere, som alle har en erfaring og viden om alt lige fra trappevask til græsslåning.

Hvis du ønsker at etablere et samarbejde med os, fører vi en tæt dialog – så vi altid er opmærksomme på dine ønsker, og kan opfylde dem bedst muligt. Vi er blandt andet interesserede i at vide, hvilke opgaver I har brug for at få løst, og hvor ofte der er behov for ejendoms- og viceværtservice. På den måde kan vi finde de bedste løsninger og levere et flot resultat gang på gang.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

DAMKIER Service er den rette hjælp til dig

Vi er et professionelt rengøringsfirma, som stræber efter at levere resultater i topkvalitet inden for rengøring og ejendomsservice. Som virksomhed har vi fem grundlæggende værdier, som vi mener, gør os til den rette hjælp for dig:

  • Vi har 35 års erfaring i branchen
  • Ærlighed i dialogen
  • Høj kvalitet
  • Stabilitet i det udførte arbejde
  • God service

Er du nysgerrig og ønsker at høre mere om ejendomsservice i Søborg, hører vi meget gerne fra dig på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.