Ejendomsservice med fokus på kvalitet i Vanløse

Hos DAMKIER Service tilbyder vi alt inden for ejendomsservice i Vanløse – det kan blandt andet dække over trappevask, græsslåning og anden generel vedligeholdelse. Vi har 35 års erfaring som professionelt rengøringsfirma, og kvalificerer os til at servicere både beboelsesejendomme og erhvervskunder.

Når vi etablerer et samarbejde, er vi meget fleksible. Vi vil rigtig gerne høre dine tanker og ønsker, så vi ud fra det kan finde de bedste løsninger. På den måde kan vi skræddersy din ejendomsservice, så den opfylder alle behovene for ejendommen. Vores team af dygtige og erfarne medarbejdere, gør altid en dyd ud af at levere et godt stykke arbejde – som kan bidrage til et stærkt og længerevarende samarbejde.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Derfor skal du vælge DAMKIER Service

Hos DAMKIER Service stræber vi efter at levere gode resultater, så vores kunder altid er tilfredse. Et godt samarbejde i en tæt dialog er vigtigt for os, så du altid kan få opfyldt dine behov.

Vores virksomhed har fem fokuspunkter, som vi mener, danner grundlagt for vores kvalifikation:

  • Vi har 35 års erfaring i branchen
  • Ærlighed i dialogen mellem os og kunden
  • ​Høj kvalitet på alle ydelser
  • ​Stabilitet i vores arbejdsgang og resultater
  • ​God service

Er du interesseret i at høre mere om ejendomsservice i Vanløse, så kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.