Ejendomsservice i Søborg

Mangler i Ejendomsservice i Søborg, så se nærmere her. Vi tilbyder ejendomsservice med alt lige fra hækkeklipning til trappevask. Kontakt os og lad os finde en løsning sammen.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER Service

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Ejendomsservice i Søborg med fokus på kvalitet

Ønsker du et tæt samarbejde med en virksomhed, der kan tilbyde ejendomsservice af topkvalitet i Søborg? Så har du fundet det rette sted. Hos DAMKIER Service hjælper vi med alt vedligeholdelse – både på indendørs og udendørs arealer. Vi er et team fyldt med dygtige medarbejdere, som alle har en erfaring og viden om alt lige fra trappevask til græsslåning.

Hvis du ønsker at etablere et samarbejde med os, fører vi en tæt dialog – så vi altid er opmærksomme på dine ønsker, og kan opfylde dem bedst muligt. Vi er blandt andet interesserede i at vide, hvilke opgaver I har brug for at få løst, og hvor ofte der er behov for ejendoms- og viceværtservice. På den måde kan vi finde de bedste løsninger og levere et flot resultat gang på gang.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af flise

  DAMKIER Service er den rette hjælp til dig

  Vi er et professionelt rengøringsfirma, som stræber efter at levere resultater i topkvalitet inden for rengøring og ejendomsservice. Som virksomhed har vi fem grundlæggende værdier, som vi mener, gør os til den rette hjælp for dig:

  ·Vi har 35 års erfaring i branchen

  ·Ærlighed i dialogen

  ·Høj kvalitet

  ·Stabilitet i det udførte arbejde

  ·God service

  Er du nysgerrig og ønsker at høre mere om ejendomsservice i Søborg, hører vi meget gerne fra dig på telefon 40 73 08 04 eller på vores mail Info@rengoringsfirma.dk.

   

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores ejendomsservice

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon    40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Ejendomsservice: