Erhvervsrengøring der skaber værdi

Hos DAMKIER er vi ikke bare et rengøringsfirma der yder erhvervsrengøring ved at møde op, køre en klud hen over et bord, og sige tak for i dag. Vi er et firma, der har en intention om at skabe rene og sunde arbejdspladser for virksomhederne i Avedøre. Vores ønske er både at øge kvaliteten af renligheden på arbejdspladserne, men samtidig også kvaliteten af medarbejderes velvære. Det gør vi igennem vores grundige rengøring, som sørger for et forbedret indeklima, der i sidste ende giver medarbejderne en følelse af friskhed og tilpashed. 

Undersøgelser har vist at produktiviteten forøges med op til 20%, Når medarbejderne arbejder i rene og friske omgivelser. Derfor Mener vi erhvervsrengøring ikke bare er rengøring, men et hjælpemiddel til at forøge effektiviteten på arbejdspladserne. Og som i sidste ende skaber værdi for virksomhederne. Kontakt os på vores mail info@rengoringsfirma.dk eller ring til os på 40 73 08 04.

Din Ekspert i erhvervsrengøring i Avedøre

Med 35 års erfaring inden for rengøring tør vi godt kalde os selv for eksperter inden for erhvervsrengøring. Den titel har vi taget til os, da vi ved kundetilfredsheden fra vores kunder er høj. Omfanget af rengøringsydelser vi tilbyder, er bredt, og vi har derfor en del erfaring inden for de fleste områder af erhvervsrengøring.

Har du en anderledes opgave til os, som fx kræver en forsigtighed, når vi rengøre. Måske har du et ønske om en bestemt metode, der skal bruges. Så ring til os på 40 73 08 04 og så finder vi sammen ud af, hvordan arbejdet bedst kan håndteres. Rengøringsarbejdet vi laver er nemlig justeret efter dine behov og vi tilrettelægger vores arbejde, efter dine ønsker og krav. Du kan også udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Med tryghed i sinde

Dit rengøringsfirma i Avedøre skal kunne klare en erhvervsrengøring, der lever op til din standart. De skal give dig en følelse af tryghed og sikkerhed, når du giver dem et stykke arbejde, velvidende om at der er styr på tingende. Vi her hos DAMKIER sørger for alt forberedelsen, eksekveringen af arbejdet og afslutningen af aftalen foregår ligetil og så overskueligt som muligt. 

Vi ved allerede ud fra vores erfaring, at vi udføre professionelt erhvervsrengøring af høj kvalitet. Det er også ekstremt vigtigt at vores kommunikation med vores kunder er spot on. Derfor sørger vi for du bliver oplyst ordentligt, med hensyn til erhvervsrengøring priser, tid og sted. Så når du vælger os som dit rengøringsfirma, går du rundt med en tryghed i sinde. Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig angående din rengøringsopgave og finder frem til en løsning.

Erhvervsrengøring priser

Erhvervsrengøring priser er varierende afhængig af opgavens størrelse og specificerede ønsker og krav. Vi specialiserer os generelt inden for erhvervsrengøring af klinikker, butikker, kontorer og lagerbygninger.

Med vores erfaring ved vi på hvilke områder, der kan spares, og hvad der er nødvendigt at bruge ressourcer på, for at få en rengøring med kvaliteten i top. Dog kan vi forsikrer dig om, at du får en konkurrencedygtig pris, i forhold til kvaliteten af arbejdet.